Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to treba nesto da znaci sto je prvo uspostavljena linija za Beograd pa onda Zagreb???? Ja bi to tumacio kao : Svaka ptica svome jatu leti ;-))))
Taxa je shiz pravi, kad letim sa porodicom iz sa ode mi 500-600km za taxe nece moci vishe, ima dubrovnik zg lopovi krepani
je li to onaj airline sto sluzi hranu po serijatu ? ha ha ha ha
nek mi se neka od ovih novinarki javi radi druzenja
Nasa zracna luka jedina na prostorima bise Ju. ima direktno letove iz USA! I sve to zahvaljujuci nasoj Gospi i Medjugorju.
Jara ja sam letio prije 2 godine ba za 200Eura ba povratna do ZG. opet je ov katastrofa ba, ljudi po EU lete ba za 10 EUR iz drzave u drzvau ba!
bh airlines ce na kraju letiti za sve evropske destinacije sa jednim avionom i to ATR-om. pravi biznis. pardon i plus sto su nam turci posudili 737-400, najgori od 737 serije da lete do skandinavije dijasporu da dovlace u BiH. smijesno. i jos nabili takse. pa ni frankfurt nema tolike. zato nijedna charter kompanija ne leti kako treba za SA ko za sve normalne gradove. ovdje bi i na sokocu i trebinju i maoci digli takse. ZATO POD HITNO TREBAJU SMANJITI TAKSE!!!!
@ USA, sta ti znas jado jedan sta su takse, sjedi u Njujorku i cisti overtime majmuneeee
Dagle ove majmunice sa sljikicama i kockastim stiklama. Prava papanka!
uzivali u letu? i to da cujem, svasta...nego vidi dobrih novinarki da je i meni jednu
Ovi novinari idu samo tamo gdje ima đabaluka.
pa kakva je ovo taxa sunce vam vase bosansko... selendra na balkanu a imate najvecu taxu??? pa ko koga ovde??? pazi ovo, karta New York Zagreb sa Lufthansom $1200 dok sa kooperacijom US Airlines i Bh Airl karta za Sarajevo kosta $1500.
Kada će biti uspostavljena avio linija Trebinje-i Stočno S.-Beograd nestrpljiv sam i još nešto Kolika je aerodromska taxa u Trebinju?
Hehehehehe, pa i nije tako jeftino! Al nisam se ni nado da ce biti, samo fora da se najavi, a onda ti dodaju takse ove i one i tak :-) A mislim da je u Parizu ili Londonu taksa manja nego ove nase, al sta ces kad imamo vrhunski aerodrom! Jeste li znali da kod nas na aerodromu provlace bebe u korpama kroz rengen aparat! To izadje jeftinije nego voditi bebu kod privatnika na pregled :-))))
cijena je fkt odlicna, ali je taxa ne skupa nego BEZOBRAZNO skupa ... da je manja kojim slucajem isplatilo bi se otic mjesecno jednom preko dana na kafu i rucak u zagreb ili beograd .... ali taxe od 100eura su brutalne