Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je.o li vas otac izmetbegovicki pogani. U svaku poru drustva ste usli sa svojim prljavim pipcima.
Pa hebem vam majku, nek vam sebilja i sda placaju pretpatu, ocito je i jasno kao dan da ste u sluzbi sda bandita a ne u sluzbi naroda od kojeg trazite pare. Mrs
sad ste nakacili pretplatu na struju, ja budala platio ali crko dabogda ako jos jednom platim, samo cu struju platit, mamicu vam lopovsku.
@Albatros100 placam na upltnicu samo struju,nemoj biti budala pa placati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Telefonskim pozivom iz kabineta muža jooooooooooooooooooj!
Ko glasa opet za SDA dabogda nikad vode nemao
SEBIJA - HOĆEMO DA DAŠ OTKAZ !!!
šta se, bi bh novinari, pravite pametni? čim se pojavi bilo kakva visest vezana za sebiju, vi je satanizirate, a sad bi ko da je medijski propagirate
Pa SdA i Bakir povukli malo ručnu i šta sad. Žena se isprovaljivala javno, a ovi neče to pred izbore i povukli. Jedino je mana što Bakir uređuje TV šemu, a građani finansiraju tu istu TV.
danac - još malo fali, a vrijeme je da građani prekinu sa plačanjem RTV takse. A radnicima u RTVima je vrijeme da svim tim SDA zmijama stanu nogom za vrat. ŠTRAJK, ako mogu penzioneri, borci i radnici, ljekari, možete i vi iz JADNIH SERVISA. Inače neće biti para!
Pitajte se u bhrt-u sto taksu niko nece da plati. Svi ste vi Sebija.
Ako ko nezna nacin da izbjegne placanje rtv pretplate uz racun za struju,jednostavno je:Samo na salteru poste uplatite struju a izostavite taxu
Ali zaista ne vidim sta je sporno. nakon autorizacije zena odbila da se objavi intervju i to je to. svaki normalan novinar to zna... samo sto se po obicaju prave tose!
Kakvi crni BH Novinari ! Jel to urednik Avaza se krije pod "BH novinari". Uvest ce red Sebija, a vi koji pravite spletke, krijete se pod maskom SBB-a ili SDP-a dzaba vam trud sviraci. Bosnjaci su se opametili.
@MoonSide uvest CE. Vazda futur i proslo vrijeme u SDA. Prezent nikad.
Moje misljenje da su doticnoj dalo montirani snimak i da ga nsvedena nije odobrila zbog ptopusta i nelogicnosti sto se dogadjaju pod njenom palicom a i muz joj savjetovo da odustane od istog..
kuća-pos'o.
Ne kontam? Zena prvo dadne intervju pa ga onda zabrani. Sto ga je davala onda?
Causesku sebija i bakir. Njih dvoje kucaju zadnje eksere za mrtvacki sanduk BiH. Grobara ima dovoljno. Dodik.Covic. i svi oko njih. Bakir sa svojim dimijama najbolje da se ubije i spasi ovaj narod totalnog ponizenja. Hoce svoju dzamahiriju na 20 % drzave. Ovaj kvisling vise pomaze projektima velike srbije nego karadzic.
Ovi sto se javljaju,jedva cekaju nesto da pronadu da bih mogli Bakira ili dr.Sebihu da kritikuju.Odgovorna je Sebiha sto je uvela red i rad na svim mjestima koje ona kontrolise.Zale oni doktori koji su radili u privatnim ordinacijama a primali platu sa drzavnih leda gradana.Pa puno sta jedovedeno u red zahvaljujuci njenom agazmanu,no oni koji imaju zle namjere kopaju jamu drugom u kojoj ce sami upasti.
@BosnjoA ne lazi i ne budi rezimski glupan. Nije te sramota sto branis ljude koji kopaju Bosni mrtvacku raku. Za sto poginuse hiljade sehida -za ovo glupo zuto pasce koje zena degeneci. Sebiha je otjerala 20 losih doktora i 50 vrhunskih. A ona to nemkonta jer joj je bez bakirove podrske.krajnji domet rezanje pupcane vrpce
@BosnjoA Ne pita je vise niko gdje su doktori. Pitamo gdje su lijekovi.
SDA kriminalna stranka koja ponekad klanja kad su u govnima.
SEBIJA ČAUŠESKU ZMIJSKA FUXA...