Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdo Avdic se udruzio sa najvecim drzavnim kamatarima e nece moci avdija dosta vise šuplje
ADZ Sud sudi novinarima...takva je situacija i u HR....ADZ virus apartheida
Jednom rijecju KRIMINAL ili ti ga s dvije rijeci NASA POSLA a moglo bi se reci i sa tri..
Pritisak na kolegu Avdu Avdića od strane Tužilaštva BiH ukazuje na tri opasne stvari: Tužilaštvo se ne bavi suštinom već formom; pod izravnim je utjecajem ruskog lobija i guši slobodu medija!
Čavka saslušao kolegu Avdića "kao svjedoka" u slučaju "HRV selefije" (iako NIJE smio), pri čemu mu nije postavio ni pitanje o aferi, već su ga tek zanimali Avdićevi izvori. Je li vam jasno u kakvom društvu živimo, ko i za koga radi? Uopšte je čudo da je ova država i dalje čitava!
Ye.bo vas avdo avdic, osmicin novinar i potrcko. Branite najveceg reketasa medju vama novinarima. A zaboravljate da je ucesnik skandala sa sadikom ahmetovicem i maloljetnom romkinjom iz srebrenice. Fuj
Podrska za avdu protiv neprijatelja BiH hrvatske i srbije.