Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik obični seljober i Putinov plaćenik, koji odrađuje poslove preko sina koji posjeduje firme u Rusiji.
Jadni Mile.Nakon odluke Ustavnog suda skroz je otkačio.Ostaju mu kako stvari stoje dvije opcije : Opcija A- štrajk glađu Opcija B-samospaljivanje ispred Ustavnog suda :)
vidi ga .ko šećer.majke mi.
Tko je dopustio da je Mile Duduk već dugo gazda u BejHa?
Ih koliko se sjecam ne bjese to davno da je njegova policija dosla direktno u Sarajevo i redakciju klixa
HAHAHA a klix ga namjerno mezi ovakvom prigodnom slikom
Opsjednuti ste sa dodom,dnevno 10 postova o njemu
nisu opsjednuti to su kampanje zato ih Dodik i proziva.
@d3mon Eto, objavljuju mu doslovno sve pokvarene zlocinacke i bezobrazne misli i to dnevno 10 puta i vise nego sve politicare citiraju iz FBIH za mjesec dana i ko fol oni protiv vlaske vucibatine?
Dobro reče Komšić - on dolazi iz dijela države gdje sve mora biti kako on kaže, i gdje ga svi bespogovorno slušaju. Zato mu ovakav portal i bilo kakva kritika na njegov račun dođe kao devijacija.....
@Last Mohican Reče posrbljeni hrvat koji u sebi ima hrvatsko samo geler koji su mu hrvati u ratu dali, a kojeg su izabrali poturčeni srbi zvani bošnje da prestavlja hrvate Komšić.
@gooUser1578042741 kad ti originalni vllah tako nešto kaže, to čovjek shvati kao kompliment.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj face gubitnicke😊
@Admiral Nije baš jednostavno doći do spoznaje da si go ko crkveni miš.Palamudiš o srpstvu, odbrani eresa vako nako i onda dođe Ustavni sud.Ljudi ti jednostavno udare muhur da sve to pripada Državi BiH.