Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je uzasno sta se desava u Opcoj bolnici. Kravicu vama je najbolje da podnesete ostavku!!!
Cisto da se zna samoproglasena Najbolja Vlada ikad je dala pozitivno misljenje o Opcoj Bolnici i njihovom direktoru Zlatku Kravicu, a svim ostalim preduzecima je bez gledanja data negativna ocjena, samo zato jer nisu bili clanovi SESTORKE. VLADA SPOSOBNIH A NE PODOBNIH HAHAHAH
Najgore je roditeljima kojima su umrla djeca ili onima čije su bebe sada invalidi.Njima je najgore.Međutim, ako se ovo cesto desava u Opcoj bolnici onda ocito nesto ne štima na Odjelu ginekologije. Provjeriti prvenstveno ove doktore koji su porađali žene!!!
Kravic je svakako kreten, lažov i unisti je mnoge porodice. Koliko ima tužbi? Politika od kretena pravi menadžere koji upropaštavaju građane. Koji je cilj te politike?
Istina uvijek izadje na vidjelo.
Huso Ćesir na haparatima........ :(
Zašto šuti Konaković koji je Kravića hvalio na sva zvona i usvojio mu Izvještaj o poslovanju.A kako bi reagirao Konaković da se to njemu desilo,da mu umre beba ili da joj neko od osoblja nemarom razbije lobanju.U Općoj bolnici je ko da smu kamenom dobu.
Mala nedaj novinarima. Ah Ah torbicom ih Kravicu
@Melica
Ovaj se bas umislio i uživio kao da je cijeli Kanton njegov pa hoce da manipulira i upravlja sa svime. Ja mislim da ti je odzvonilo, ako ne budes odgovarao dobro si prosao. A treba i tebe i tvoje saradnike zbog nerada procesuirati, jer ste bahati i neodgovorni
Kakvo prezime takva kuca
Kraviću je bitnije ko je od zaposlenika dao informacije novinaru,nego život i zdravlje beba.Ljekarska komora bi se trebala hitno očitovati u vezi sa nehumanim ponašanjem Kravića.
kravic pokusao da ga isfolira I nije uspio:):):):)
Strasno,napad na novinare ugledan hirurg,i direktor jedne bolnice,prestrasno
Sta se bunite, pa Dino Slino i ekipa kazu da je Opca bolnica jedini svijetao primjer u poslovanju javnih institucija i preduzeca. To sto povremeno neko fasuje infekciju, doktor ti prijeti razbijanjem njuske, umre par beba, to je statisticki prihvatljivo. Lik folo brine o privatnosti pacijenata, a ne o konkretnim slucajevima nemara...
fahrinog uvlakača, e jest gadan ovaj kravić, fuj!
Svaka čast Udruženju novinara na protestu. Čini mi se jedini imaju obraza! Ovi foteljasi u Vladi KS svi sute - hinje. Nije njihovo dijete i nisu njihova djeca. Sram vas i stid bilo. Usvojili Izvještaj jedino Općoj bolnici. A pola bolnice im u ćuzi. Skandal za skandalom. Kako kaže Kravić "mala zovi miliciju".STOKA ĆAFIRSKA
Kriminal i politika,Egzaktan rad se ne politizira nego takođe egzaktnim postupkm odbacuje ili potvrđuje.Stanje rodilišta je u kompetenciji struke a ne politike i podvala da bih politika imala mjesta.Traženje pokemona je u funkciji trijaže preostalog zdravog u društvu.Pametni znaju šta je raditi i podržite ih.
Kravića treba poslati na robiju. Ovo sa bebama prelazi svaku granicu. Ako niko od vladajućih ne poduzme mjere, onda zaista i ne zaslužujemo bolje. Slomili djetetu lobanju, ili hoce reci da nam se djeca polomljenih lobanja radjaju? Sta li? Igraju hokej u utrobama majki? Sram vas i stid bilo bagro lopovska.