Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stranacki uhljebi zaduzise nam i praunuke...za stotinjak godina ce nas nasi praunuci proklinjati...sto smo bili pi4ke i dozvolili papanskim banditima da vladaju...
Organizuj prosteste ja cu doc ..ja ne znam kako
@frs Organizacija u Nargilhani ajmo mladi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Interesantno, zar ovde nije trebao da bude i Ministar finansija. Ne kontam sta Sarovic radi tu...
Jednog dana cemo opet suditi slugama okupatora i pomagacima domacih izdajnika bez obzira na vijeru, naciju i narodnost. Rasprodaja zemlje i zaduzivanje stanovnista ce biti naj strozije kaznjivo. DOLE FASIZAM, SLOBODA NARODU!
Ako se iseljavanje ovako nastavi, I da ima posla I firmi u BiH, nece biti radno sposobnog stanovnistva
Nova zaduzivanja.Super
.ebala vam akciza i ebrd pleme
kao prvo citav projekat koridora vc je propast kao drugo opet dolazi do sudara dvije bijede bih-madzarska dvije najsiromasnije zemlje evrope umjesto da ide na izacic spaja te sa vise drzava italija slovenija austrija oni nas okrecu na bijedu tek kad dolazis iz evrope u bosnu na granici vidis kakva smo mi rupa odmah 10 granicara oko tebe pijani pa te istresu citavog jer im nedas 10 km ili eura
A narod šutil šuti možda se zapitamo da smo i pič*e dok šutimo uhakaše nas ove BH budale, političari hoće autoputeve a PDV uveli koji nekoliko godina traje i nisu mogli od toga nego daj kredite šta će nama autoputevi hoćemo li asfalt jesti? Sve dok BH narod šuti na ovo katastrofa po nas.
Sta misle nasi tkz bosanski srbi i bosanski hrvati o ovome? Mislim nebi volio da se osjecaju ugrozeni
Jeli Zvizda poveo orangutana Jusku ili ga je ostavio da asistira na štandu u radu na crno.
Imam i ja sve preduslove da se zadužim za dobre pare ali to ne radim jer valja vraćati, a bez dobrog obrta novca mi ne pada na pamet. A ovi kontaju, pa nećemo mi vraćati, što ne bismo. Založite svoju imovinu, mamu vam lopovsku, pad od naplaćenih putarina, akciza i drugih klinaca-palaca fino vratite kredit i otkupite hipoteku.
prvo kaže : "bez stvaranja bilo kakvih obaveza", a onda "EBRD za svako kreditiranje određenih projekata ima..." heheheheheh majko draga... Oni se hvale time što će dobiti kredit hebote...
Budala se ponosi onim čega se pametan stidi... Koji je ovo po redu kredit za autoputeve? A gdje je autoput??
Denis Zvizdic ministar,nezna engleski i naravno mu trebaju slušalice da mu neko prevodi,jer je on Sda coban ministar koji nezna engleski jezik
ne zna se.pise odvojeno trolu...
Koliko god da volim Bosnu, toliko mi je drago da zivim u inostranstvu, i da necu morati da vracam dugove koje su ovi idioti napravili.
ja i moja dijeca sigurno necemo to vracat ako treba neka me i ukopaju u inostranstvu ali se vratiti necu
Super, znači možemo se ponovo "uspješno" zadužiti i dijeliti plate budžetskim korisnicima-glasačkom tijelu da znaju za koga će glasati u Oktobru!