Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O FEKALIJO, PA NISU VAS BOMBARDOVALI ZATO STO STE IN CORPORE SANO, VEC ZATO STO STE VRSILI AGRESIJU ODOJCE NADROGIRANI
Ovo je bruka od čovjeka.
Heba ce vas Evropa Putnci mali polako
Ja bi te sad u Madridu dobro nag,, io. Da zapamtis taj Dan. Ministar Kosarac haha, ha. Jadnik.
znaci (ne)ljudi (srbi) krenuli u rat sa svima, nato ih nakon milijarditog upuzorenja malo bombardovao i sad se oni misle na to pozivati do sudnjeg dana, komedija od karpatskog plemena brata mi 😄 malo ste dobili koliko ste zasluzili, olosu
Sami se povukli da ne bude ofurno što turisti neidu u Rusiju Neće niko više ni na karti da gleda Rusiju a kamoli uzivo. Da bi smanjili bruku tobože sami se isključili hahaha cirkus
SRBIJA I RS SU BOMBARDOVANI ZBOG ZLOČINA I GENOCIDA - Jel vam stvarno potrebno još razloga i opravdanja ??!?!?!
I šta sada kaže Mile Bosanac? Jel to stav predsjedništva ili lični stav političkog Beograda (pošto se rođaci sa sela ne pitaju)?
Mater svoju
A šta drugo i očekivati od nekoga tko dolazi iz genocidnog entiteta. Srpski fašisti podržavaju ruske fašiste i po tome su jedinstveni u Europi.
Ovo sto srbi rade je fakat dobro. Svi vide ko su sasvim jasno. Samo se izdvojite bagro, Bosne ce biti, vi cete proci.
Ovo Nihada Fejzića raja sa korona partija u golf klubu. Teska 5 kolona taj Fejzic
De se ti opet malo prizeni i prodaji ilegalno brlju iz prostorija gdje krades struju i smiri se.
Najbolje bi bilio kad bi se mogli svi tamo smjestit kod bratske rusije pa nek uzivaju u rahatluku.
Koja je ovo tragikomedija, Rusija sama istupila a on glasao da ostane 😄 Ima li gdje interesa naroda BiH u njihovim odlukama?
Đikoši
Clown!