Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba vas napadati kad se prodajete za sitne pare !
j.b.g nisam ni vodje prvi
U nekim se zemljama novinari zatvaraju,prebijaju i ub.ijaju.Kod nas ako im neko zaprijeti to je udarna vijest u medijima a nekada se otome raspravlja i u parlamentu.Dokaz koliko su slobodni je i da la.javac Bakir još ni jeddnom nije napadnut.Oni su kd nas zaštićena vrsta.
ma vezi konja gdje ti aga kaze.....ako se protivis ni konja ni tebe :)
Cuj nema slobode stampe... Odakle nam onda onolika povracina i bljuvotina u stampi
a 60 minuta + po sata i hadži Bakir e to je šokantno, skandalozno... mislim da je to Cerićeva namještaljka
vazda bilo na balkanu, i vazda ce biti, samo sto je sef mafije tito ili caucesku crko, odmah su vakum zamjenili njihovi sinovi i jarani kao tudjman i milos, oba komunisticki banditi mentalitet je to
Bh novinari su obicne prostitutke koje se prodaju za mizerne pare i u sluzbi su politickih oligarhija, koje zatucaju i pljackaju gradjane, i najzasluzniji su sto se odrzava ovaj jad i bjeda! Umjesto da istinito informisu gradjane oni ce pisati pricati sve i svasta samo ako ih zakitite. Ustvari pretaca ovog danasnjeg novinarstva je Risto Djogo. Naravno cast izuzecima kojih je nazalost jako malo.
Nisi ti baaaaaa u toku, nije ti to bivsa yuga i sh-hs jezik. Sad se pise Bijelorusija
Pa kako je to moguce. A nas Bakir H se toliko trudio. Sav se pretvorio u istinu i pravdu. Ih. Ne valja vam ovo.
Naravno, najzorniji primjeri su Fašistička televizija (FTV) i ovaj ovdje www.islamabad-x.com, glasila Stranke za reket (SDP).
možda se BELORUSIJA piše kod \"komšija\", istočno od granice BiH u BiH se piše BJELORUSIJA!
mi volimo socijaliste, i dzaba svakim medijama na planeti, mi necemo napisati da je u portugaliji socijalisticka stranka izgubila izbore.... :D
BH mediji su prije svega jedna lakooblikujuca, prilagodljiva i nepismena masa likova nabasalih na tu profesiju. Dokaz je i teks u kojem, samo naslov sadrzi i \'utJEcaj\' i EVropu, sve u jednoj recenici, bez da se pisac datoga i zamislio zasto ta dva pojma tako napisana ne mogu ici zajedno.