Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logori? Hmm, bilo ih je na sve tri strane. Dovoljno? Dok to ne prihvatimo, nećemo naprijed. Logore, ma kako se oni zvali i čemu služili - imale su sve tri strane. U svakom -ebanom ratu zaraćene strane imaju logore, da bi sebi osigurale leđa. Od kada je svijeta i vijeka. Često se tim logorima služe režimski manijaci, da li po zadatku ili iz vlastitog bolesnog poriva.
Imaju svoj muzej hej?!?A gdje je nama voz?
divan tekst koji doprinosi miru, suzivotu i toleranciji, naravno da se ima sta nauciti iz ovakvih muzeja, ali muzej postoji i u jasenovcu sa kojim ex yu nikada nije dovoljno upoznala javnost, sto je doprinjelo ovako krvavom proteklom ratu, zato ako cemo se baviti istorijom ona ne pocinje od 92 godine, nego mnogo ranije, moramo realni biti, sve su zrtve, zrtve
nije logor nego sabirno mesto za dobrobit bosnjaka
preskoci moju i uvali cundaru svojoj
hahahaha odradi svoju pa ako kaze da si dobar onda mozemo da pricamo za dalje hahahahahaha mrs poturico
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi slike i užasa...čovjek krije glavu a ovaj podigao ruku da ga pogodi u glavu...
Vježba gađanje na živoj meti,Ništa čudno od gamadi,
Veliko HVALA redakciji Klix-a za ukidaje komentara na članke vezane za ukop u Srebenici i za masovnu grobnicu Tomašica ! Hvala još jednom!
zar neko moze ovim monstrumima cestitati neki pisljivi vaskrs i slicno
NIKAD!!!! btw. MENI JE KONA HRVATICA JAJA OFARBALA!!! :-)
u covjecanstvu nisu zabiljezeni zlocini kao sto su radila Turska kopilad tj.smrdi genocidasi..