Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ pokusava zloupotrijebiti presudu Sejdic-Finci kako bi osigurali sebi fotelje...
Red bi bio na sastanak pozvati Sejdića i Fincija, bar kao posmatrače, njihov slučaj je u pitanju.
ovi barem bosanski katolici znaju sta hoce i ne kriju sta traze a tako i u rs-u ali brate ovi nasi bosnjacki politicari su kante sa previse rupa cure na sve strane i sami ne znaju sta bi piskili ili bi srali nema losijih u bih politicara od navodno bosnjackih sve nesposobno
HDZovci su pokazali što im je jedini cilj, kao i SDA- fotelja im je vodilja
proputovase cijeli svijet i nista se ne dogovorise, a dnevnice idu li idu...
Koliko se vuce rasprava o usvajanju neceg sto je osnovno ljudsko pravo! Kako bi nam tek rijesili vece probleme s kojim se susrecu gradjani. Ne cudi me da je iz godine u godinu sve gore, zadnjih 7-8 godina vlast nas samo unazadjuje, sve vise i vise. Prodaja i proizvodnja opadaju, radna mjesta se gube sve brze i brze, slabo ko je prijavljen kako dolikuje radniku a racuni i porezi na iste kao i porezovanje najprodavanijih proizvoda sve vece! Odakle da platimo? Pa zar svaku gresku i lopovluk vlasti narod ce da ispravlja iz svog dzepa umjesto da nam kako obezbijedite miran san makar jedan jebeni dan? Sve po kratkom postupku... Da se ne izrazavav vec bi poceo psovati i osudjivati kako dolikuje toj bagri lopovskoj. Sramota.
Da je u pitanju čiščenje nuklearke Fukušime pa se dogovaraju toko smije prvi, ja bih i razumio da se natežu... Ljudi, svi vi koji komentarišete, uzmite presudu i uvjerite se koliko je sve to zapravo jednostavno, a zakomplikovali su je SDA i HDZ jer su kao rješenje vidjeli podjele, čime mi zadovoljili svoje dugogodišnje apetite!
Ne bi me cudilo da se na kraju sve politicke partije sloze, osim SDA, koja ce kao po obicaju malo da sabotira.
Nema tu sda, sdp, sds, hdz... Koje sabotaze, sve je to u talu i yebu nas kolektivno.
Vidi jesu se zahuktali fasisti, oni nekom nesto nude. Nema od te ljubavi nista ni od zamisljenih podjela, Lagumdzija vam malo remeti planove. I aferim mu za to.
HDZ realno vidi priliku da sebi obezbijedi pozicije u vlasti, dok će sa druge strane SDA pristati na sve samo da se vrati na vlast. CIJENA povratka na VLAST za njih uopšte NIJE BITNA. Prihvatiće oni i podjelu vlasti i zemlje i fotelja, samo da budu na vlasti
Da su Sejdić i Finci znali koliko će ima se štucati nakon dobivanja presude ja mislim da nebi ni pokretali tužbu! Ovo prevazilazi svaku granicu dobrog ukusa, previše politizacije i previše očekivanja, a stvar jednostavna! S obzirom da će se teško dogovoriti jer svi vuku na svoju stranu, nacionalisti pogotovo, ovdje je najbolje da nam se rješenje nametne!
Ako se SDP i SBB slože, SDA će biti protiv. I hajde jovo nanovo...
Ako su Tihiću terapijom spržili dio mozga kojim pokreće vitalne nacionalne interese, možda i bude uspješan sastanak....
HDZ zloupotrebljava presudu Sejdic-Finci kako bi osigurali sebi fotelje a ne traze rjesenje koje ce biti u interesu gradjana BIH.
Ja stvarno ne znam sta covjek da ocekuje od sastanaka u kojima sudjeluju SDA i HDZ koji su do jucer zagovarali podjelu Federacije