Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbadijo, Kosovo nije nastalo na genocidu i etničkom čišćenju. Kosovo je nezavisna država. U Kosovo nikad nećete moći ući bez vize, a uskoro ni u Bosnu i Hercegovinu.
@Norid444 " U Kosovo nikad nećete moći ući bez vize, a uskoro ni u Bosnu i Hercegovinu." Bolje ti je da nepišeš gluposti
@pupak neka ga..on je klixova luda..sluzi da zabavlja narod
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kosova nikad nece biti srbija
PROPADE KRKANLUK I MEZETLUK, KO LI JE DOJAVIO OVOM NEOBAVEŠTENOM, NEKA GA JE SRAM I STID
Zivjela Kosovska nezavisnost✌✌
Selam braći Albancima.
Oni najbolje znaji zasto
crnadak nadzire i kosovo jednim okom a drugim ministarstvo i ambasadu ...
Da ih se pita, Kosovari bi prvi u Evropi priznali hipotetičku nezavisnost RS. Nedopustivo je da zloupotrebom uvlače BiH u svoje odnose sa Srbijom.
ta qifsha nonen
ta qifsha nanen😊
'bo te onaj ko te postavio tu!
kosovo je davno nezavisno a pogotovo od srba koji nesmiju ni primirisat a znali su palit sela i ubijat civile dok ih klinton nije zbombo...hajde sad de je vojska, paravojne formacije pa na kosovo ublehe genocidne..
Je li ovo nas world traveler? Kad ćemo dobiti neku informaciju o smislu i benefitima u odnosu na činjenicu da je ovaj čovjek proputovao pola svijeta pod krinkom državnih posjeta i sve od našeg novca?
Ha, slušaj....Crnadak ipak ima različite poglede u odnosu na tu tvoju izjavu... P.S. Morao sam, iako nije u redu... :-)
@2002 You're right ... nije u redu (iako si morao) :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jednog gleda dvojica se tresu...
Zasto provocirate Serbiju? Kosovo je problem Serbija, nemojte da se mjesajte u to. Dosta imamo problema u BiH, ne treba nam jos jedan.
Covjek zaista lici na dazdevnjaka
@KurcojevicGuzimir7 nije lijepo to sto vrijedjas dazdevnjake