Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin i Hrvat :) A ima li gdje Mujage? Ili Mujaga sjedi za astalom, ispija kaHve, guta lokume, i vice: DZENOSAJD, GIV AS JUNAJTED BAZNIJA !!!!
Cestitke od srca! Nasi inovatori su jedini vrijedni pomena u ovoj zemlji. Ovo je trebalo da bude posao za Razvojnu banku. Ali, kako kad g. Dzaferovic i ne zna sta je to razvoj. Ali zato zna sta je rast...u nebo. Bosna zaista ima stvaralacki potencijal. Ali i citavu armiju onih koji taj potencijal onemogucavaju - od drzave do imbecilnih doktora nauka sa univerziteta. Jos jednom iskreno cestitam Asocijaciji inovatora. Ne znam da li bi to nekome pomoglo i bilo zanimljivo, ali sam spreman investirati u jedno od ovih otkrica 10-15.000 KM, a mozda i EURa...