Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine isto.
Ma sta godine, svako par mjeseci isto. Jedna te ista pjesma pjeva stalno.
Tesy konvektor od 2.5 kW i udri. Počeo sam samo u džemperu po kući hodati, ne treba jakna.
Dosadni ste vis s tim
Mile im reko da ne smiju da nam smanjuju,a vidi sad djavla .
ma sta nas zaj.e.bavate vise, poskupljaj te ga I da znamo na cemu smo!
Pa dosadili su i Bogu i ljudima sa gasom, godinama ista pjesma. Ljudi, niko o nama ne brine, prepušteni smo sami sebi i njihovoj nemilosti. Nema skladište plina??? A zašto ga niste do sada izgradili? Sve vas treba zatvoriti, čekajte samo dok SIPA krene u pohode! Doći ćete i vi na red jednog dana.
...kada je Dodik predlagao projekat kojim bi grana juznog toga isla i kroz Bejha, tada je bio optuzivan za "velikosrpski" projekat... ali ajde valjda ce ove zime Bosnjacki ponos da greje Sarajevo i ostatak Federacije, a tome ce svakako doprineti Bake i Covke... :).
da malo vise citas nego sto pises znao bi da je projekat prikljucenja RSa na Juzni tok ubleha i da je moguca spojna tacka u Sremu koji je upickumaterinudaleko od RSa te da RS nema ni para ni mogucnosti da se spoji na bilo sta a posebno ne na taj izmisljeni plinovod na tom mjestu. Citaj malo umjesto serendanja po forumima.
Mi u Tuzli nemamo problema - nemamo gas :) imamo TE i grijanje iz nje :)
ćumur i drva su zakon :-)
dugoročna energetska stabilnost kažeš. baš me interesuje da li od odgovornih ljudi ima iko ko brine šta će sa ovom zemljom i ovim ljudima biti u budućnosti.