Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetan izazov, kojeg očito naša politička elita nije niti svjesna. Svojom minder politikom dovešće nas u situaciju da nam ćumur i drva u 21 vijeku budu jedini izvor grijanja....sramota. Sa druge strane jedva čekaju da nas povale i sa istoka i sa zapada..
@Veteran1965 A sta mi trebamo jel pametnjakovicu? Da placamo cehove srpske koji su plinske instalacije odvrnuli i pustili da plin curi dok je prema Sarajevu bio zavrnut plinovod? Evo sve trcimo... Nek im racun plati vlahadija. Ima drva, ima struje, ima uglja, ima i parovod sto se to morate grijati na plin...
ko nije nabavio pec i drva..........krajnje je vrijeme !
Pelet digli u nebesa sa cijenama, plin isto problematican...Kad svijet masovno okrene na drva i ugalj skocice nam na nos
@maliq53 a sta nam nije skocilo na nos ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
BiH sa svojim prethodnim ustavnim uredjenjem, dejtonskim sporazumom pretvorena u teskog invalida, kojeg umjesto da kreatori vide i priznaju svoj promasaj, oni ovakvim prijetnjama i sankcijama pokusavaju dici na noge, a invalid stenje dok ga razjedaju i zderu i iznutra i izvana.
Nije za seljačko-hajdučki mentalite država nikako. Čuj pet operatora na 250km mreže. Samo da je sisati parazitima. Uzjahali Titinu cijev i tarife lupaju. Troškovi održavanja nikakvi. Nemaju ni kompresorsku stanicu na svojoj teritoriji. Ne pada im na pamet da ulože u gasovod, za 30 godina bar skladište gasa da naprave.
Samo klima uredjaji.
a sto si se promjenio Iljazoviću da nnijesi kejm aut i ti . u pedero ošo?
ma nasa politicka elita i nezna za ozbiljnost ove odluke i stanja u koje ulazimo,,,njih to uopste neinteresuje,,kese su im pune racuni namireni,nekretnine su u opticaju,,,
Ovo je njih najviše zaboljelo: " nefinansiranje troškova puta predstavnika BiH." Propade im guzeljanje po Evropi za džabe... Ostalo iz saopštenja ovog muderisa je samo popunjavanje praznog lista šupljom pričom.
"KO JE KRIV ZA TO STANJE"" ima li ime I prezime koja sluzba koji ministar
Naravno, BH-Gas umjesto da brine svoju brige a ima ih brine o gasifikaciji Bijeljine i rafinerije Brod.
ANEKS 9 DAYTONSKOG MIROVNOG SPORAZUMA SPORAZUM O OSNIVANJU JAVNIH KORPORACIJA BOSNE I HERCEGOVINE ČLAN 1  KOMISIJA O JAVNIM KORPORACIJAMA ČLAN 2 OSNIVANJE SAOBRAĆAJNE KORPORACIJE ČLAN 3 OSTALE JAVNE KORPORACIJE
Ovo treba vezati sa sporazumom o teritorijalnom razgranicenju entiteta. Treba dati recimo sest mjeseci fore da se naprave prave javne korporacije koje nece biti savezi entitetskih, nego prave korporacije drzavne. A ako ne, onda suspendirati razgranicenje entiteta i krenuti krsiti sve to na razne nacine.
Kada čitam tvoje komentare tj. tvoja maštanja često pomislim da iza tvog profila stoji lično Bakir Izetbegović! Besomučna kuknjava!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NEGO KAD CE SE OSNOVATI PO DAYTONSKOM UGOVORU SLJEDECE DRZAVNE KOMPANIJE KOJE NECE BITI ADMINISTRATIVNE, NEGO DRZAVNE I KOJE CE DJELOVATI NA CIJELOM BIH PODRUCJU: 1. GASNA KOMPANIJA BOSNE I HERCEGOVINE (KOJA CE UPRAVLJATI SVIM GASOVODIMA U BIH) 2. TELEKOM KOMPANIJA BIH (KOJA CE UPRAVLJATI SVIM TELEKOM USLUGAMA U BIH) 3. ENERGETSKA KOMPANIJA BIH (KOJA CE UPRAVLJATI SVIM ENERGENTIMA U BIH) 4. ZELJEZNICKA KOMPANIJA BIH (KOJA CE UPRAVLJATI SVIM ZELJEZNICAMA U BIH) ITD?
TO JE IZVORNA DAYTONSKA NAREDBA KOJA NIKAD NIJE ISPOSTAVANA I BILO BI VRIJEME DA SE TO ODRADI ILI DA SE SUSPENDUJE I DAYTONSKO RAZGRANICENJE IZMEDJU ENTITETA I KANTONA?
@Roin Ako nijesu u prvih 25 godina od rata nece ni u sljedecih 25 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakva je Bakirova politika, sve je ovo dobro... umjesto arapske nafte i gasa, on dovodi arapske turiste... al razumijem i to, brza lova, keš se ostavlja u BBI i SCC, pojedinim hotelima... daj daj daj samo nama... a šta će biti s državom i narodom? koga briga...
Ušli u pravne, administrativne, političke teme...a ni metar gradnje!!!
OVO SU OCIGLEDNE ANTIDAYTONSKE UCJENE NE SAMO MANJINACA, NEGO I OKOLNIH ZEMALJA I TO TREBA IMATI KONSEKVENCE U VIDU NEPOSTIVANJA POSTOJECIH ENTITETSKIH I KANTONALNIH GRANICA.
DOVODITI APSOLUTNU VECINU JEDNE ZEMLJE U BLOKADU JER SI MU UKRAO POGRANICNA PODRUCJA, TO TREBA IMATI OSTAR ODGOVOR U VIDU NEPOSTIVANJA ENTITETSKIH, PA AKO I TREBA KANTONALNIH RAZGRANICENJA POTPISANIH NELEGALNO I PROTIV USTAVA RBIH U DAYTONU!