Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je prepucavanje stranki SDA SDP da je SARAJEVOGAS SDP nikada nebi doslo do ovih komplikacija to je sad prepucavanje stranki izbori dolaze treba uzeti sto vise para
Hocete li vise iskljuciti ili necete?
Veliko hvala dugujemo SDA olosima koji su nas zavili u crno,sve firme unistili,napravili milionske dugove..sad je pitanje kad i kako se izvuci iz svega..
Ode Zeljkovic i ostavi nam dugove,ostavi nam kanton u raspadnom stanju.Kasne plate na sve strane sve svakim danom gora situacija.E sta nam uradise svojim lopovlukom nacionalne stranke u proteklih 18 godina,da sad nemamo za kifle.
Od Zeljkovica za cijelo Sarajevo: https://www.youtube.com/watch?v=9vNoEEv8JdU
Kuda Zeljkovic prodje, tu dugovi rastu.
Ma najbolje da se digne jos koji kredit :D
toliko o premijeru KS u ostavci, i općenito o radu Vlade KS
Jos jednom svaka cast ekspertima iz Vlade kS koji su nam omogucili ovo i ostavili mojim unucima da otplate 46.187.436,14 KM.