Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se nauka peče u Travniku uz Harijeve ćevape, zato joj vjerujemo ko rostiljdžiji kad kaze da su reš pečeni.
Studentske sluzbe u Kladionicama
Zamisli kad takvom mozgu plasiras brojku zarazenih Koronom baziranu na PCR testu koji je test za sve gripe
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ko je za ovo kriv? Niko? Jel Dodik? Jel rat kriv? Neee. SDA je kriva. I treba jasno i glasno reći. Već 25 godina, od rata, imenuju podobne, poslušne, preko štela, samo da kilmaju glavom i izvršavaju...iiii gdje smo došli??? Niko ne zna ništa. Umiremo. Al neeee. Glasajte i na ovim izborima za SDA. Jer Dodik je neprijatelj. Jer će opet rat. Jer gdje je ko bio u ratu. Zaboravite ovo stanje u koje su nas uveli svojim radom.
@majklfinli lagano je i to svaliti sve na sda, ali je cinjenica da taj problem prevazilazi jednu stranku. to je kulturoloska stvar jednog temeljnog neosjecaja naseg naroda za drustvo. zdravstvo, obrazovanje, pravosudje, sve je to temeljna infrastruktura drustva koje su urusene u cilju bogacenja pojedinaca. sda je bila samo servis.
@clav samo servis? Botu providan si, dzaba sto ti nick nije zelen, pseto jedno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tipicne tri njonjare na slici koje nista ne rade samo se natakarile za sliku, i nemoj da mi se vidi lice ne slikaj bolan... Dame prave, u p... materinu,,,,,
Od svih ljekara u Bosni psiholozi su se pokazali najboljima jer njihovi pacijenti (vrlo uspješno) vladaju državom
Imali smo mi epidemiološki institut u Zagrebu, vakcine proizvodio i istraživao nezavisno. Sad sa nacionalističkim strankama vrhunac istraživanja je koliko je ko u čiju njivu ušao, a vrhunac industrije je proizvodnja peleta. Živjeli
@VjerujemPoliticarima @VjerujemPoliticarima Ne nego zbog upale pluća sa obje strane ,proliva , tri dana gušenja( još nije stalo) kao kad si učio da plivaš pa se nagutaš vode ,glavobolja kao da ti neko zabija sablje u glavu , uzimanja kisika jer tvoja pluća ne mogu da dovoljno unesu u krvotok, temperature 10 dana i sve to što ti ne možeš da nosiš masku jer bdw tebi to nije kul.
@VjerujemPoliticarima Ovo ti je odgovor na tvoj jučašnji komentar jer tamo mi nisu dali odgovoriti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad nam je potrebniji zdrav razum i koja moždana vijuga u glavi da se odbranimo od svjetske diktature nego tamo neka "covid 19" nauka. Ako se bezazlenost ovog virusa nije već dokazala uz izuzetak kojeg smrtnog ishoda, ja onda doista ne znam kad će.
@Genauso a koja je tvoja nauka onda ? Kojoj 'svjetskoj diktaturi' se trebamo oduprijeti ?
Krivi su direktori Domova zdravlja, neka im posalju ispomoc sa drugih odjela gdje je manje posla.
ma kakva ba nauka, daj kladionicu, sarajevo, zeljo ,barca, real ,sisu i to je to
@gooUser1601983729 e ba, sve ok, ali pusti sisu na miru.
pa nasim doktoricama jedini cilj na poslu je da puse cigare
Sve politicke stranke u BiH su obicne interesne grupe, nebitno da li se radi o Bosnjackim, Hrvatskim ili Srpskim strankama. Niti jedna od njih ne radi za gradjanje BiH ili za svoj narod. Kada to svi shvatimo bice napretka.
tako je, svako malo naprave neki sukob, u dogovoru vodecih stranaka SDA SNSD i HDZ, da prikazu kako neko nekoga napada i kako bosniaci zele nesto da uzmi od srba, kako srbi zele da odvoje RS itd itd, da bi narod mislio da je to zaista tako, vladaju strahom.
Ta će epidemilogija,mi imamo sultaniju našu.
Kad naucnici prestanu blokirati i shikanirati najpametnije i najuspjesnije studente kako bi blesavi clan njihove familije mogao napredovati i nauka ce procvjetati. Mi cemo mozda jos nrkoliko stotina godina gledati blesane kako upravljaju naucnim institucijama.
6 epidemiologa, 300 testova dnevno, 100 kreveta za oboljele. to je arsenal kantona sarajevo za borbu skoro godinu od pocetka pandemije i nakon 28 miliona maraka namjenskih sredstava od mmf-a za borbu protiv pandemije.
mislim moram i reci da je ovo bolje od hnk-a gdje je sef epidemioloske sluzbe instituta za javno zdravstvo teoreticar zavjera. kako li je tek u drugim kantonima...
Doktori tjerani godinama iz KCUS-a. Svi smo sutili a evo nam ga sad. U stvari evo nam je sad.
Sve se danas ubraja pod nauku, cak i ova epidemiologija koja iz ugla obicnog covjeka vise slici gatanju nego nauci. Budimo realni, sta se sve i kako prodalo pod nauku oko ovog covid19 virusa je komedija, nije ni cudo da su ljudi skeptini, ja prvi medju njima.
Bravo, dobro si rekao. Zato i jeste ugao obicnog covjeka apsolutno nerelevantan. Obicnom covjeku je gatanje sve sto ne razumije i onda svojim nepovjerenjem, a i sirenjem dezinformacija samo cini stetu.
@boss Yoravo suprotno, dezinformacije su dolazile upravo od "provjerenih izvora", naucnika WHO-a, nasih, hrvatskih, srpskih, njemackih itd. epidemiologa. Od toga da je korona smrtonosna, do toga da nije toliko opasna, pa je ubija sunce, pa je ne ubija, pa maske pomazu, pa maske ne pomazu, pa je neki lijek dobar, a vec sutta nije. I sve je to doslo od ovih ljudi, kvazi naucnika. Zato i kazem da je ovo gatanje, a ne nauka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)