Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo uopće moguće da civlizirani Zapad dozvoljava ovako masakriranje jednog naroda, žena i djece i da ništa ne čini na dobro. Možda smo mi svi kolektivnoj zabludi, isprana mozga preko filmova i muzike isprana koliko je isprana i fraza o "civliziranom zapadu".
Nije Tito bio budala kad je prekinuo sve odnose sa Izraelom, upravo zbog Palestine
Ahmad Shehada 2007 godine protjeran iz BiH... Potrazite na Google i ne krivite Egipćane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
egipatska tziganiya
Ne daju evakuaciju, tenkove na granicu posadili da ne mogu civili pobjeci od bombi, pustaju pomoc unutra na kapaljku, glasali protiv presjecanja svih diplomatskih i ekonomskih veza s Izraelom na arapsko-muslimanskom samitu… A vamo glume
hahaha egipat obicno smece na vlasti. a nisu bolje ni zasluzili. morsijeve muke ce im svima na nos izaci
Sigurno sumnjaju da je pripadnik Hamasa?
Da smo i mi svi bježali i dezertirali iz BiH, ko bi je branio, danas ne bi bilo države 🇧🇦 Vrati se i brani Palestinu 🇵🇸
Ima tu neka debela pozadina oko tog lika. Ne puštaju oni njega bez razloga, ko zna sta je radio tamo. Nebi se iznenadio da je član Hamasa ili neke slične terorističke grupe.
Hamas je legalno izabrana politička stranka u palestini od 2007. godine. Događaj od 7. oktobra je vrlo upitan ko ga je izveo i zašto. Ako je Hamas teroristička organizacija, onda je to bila i Armija BiH 1992. godine.
Masri su najveća pogan arapska, a u Islamu se ponašaju kao da su oni izmislili Quran
Rijesice to Konakovic putem Facebooka...
Samo zato sto je M(m)usliman
SVE ĆE OVO OTIĆI U 3 PM SUDNJEG DANA. PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA.
Dabogda pokrepali do jutra svi nacionalisti i oni uskogrudi prepadnuti za koru hljeba.Taman da su ih sve Palestince pustili u BiH dobrodošli su ako treba i u svoje kuće da ih primimo zaboravljate dane kad su vaši najbliži a i vi po Europi tražili od rata utočište ne dao Bog nikom ovakve nesreće a molima ga da je da onima koji zlobu prosipaju nad ljudima nad kojima se vrsi genocid.
Haris bi znaci dezertiro. Jbga harise, tako ti grah pao.
Nije Tito bio budala kad je prekinuo sve odnose sa Izraelom, upravo zbog Palestine
Stara bosanska familija Shehadi...
Otac mu je dr.Ahmad Shehadi studirao u SFRJ
Dabogda Egipat ovo, dabogda Egipat ono!
Gdje je nas vrhovni diplomata nastavnik fizickog da spasi dan