Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je taj Covicev plan B. Jasno kao dan. A i CIK. Smradove sve treba rastjerati. Postoji rjesenje za sve, samo ako hoce lahko ce naci nacin kako stati tome u kraj.
Na izbore idi i budi najbrži, Baketova stranka sve će da ih sprži ! ❤️
Plan B, Bošnjaci na 23% - evo Komšić se nudi. Pogurajte.
Narode, zapamti ovu i prošlu godinu na sljedećim izborima! Šta su uradili: - podigli cijenu plina i struje - omogućili malverzacije sa peletom - omogućili malverzacije sa malinama - ostavili Sarajevo bez vode - pustili narod da se i dalje guši u zagađenom zraku - uništili nam zdravstvo
- UVELI NAM AKCIZE - PLANIRAJU UVESTI DODATNE NAMETE NA STRUJU - PLANIRAJU UVESTI VEĆI POREZ! - LEGALIZIRAJU KRIMINAL KOJI ČINE! - Naplaćuju porez retroaktivno iako nemaju zakonske osnove Je li nam treba išta više da im kažemo NE? Dokle ćemo ih više trpiti?
ZBORI 2018: Od Minhena pa do Gevgelije, Baketova stranka sve ce da vas bije ! ❤️ Na izbore idi i budi najbrži, Baketova stranka sve će da ih sprži ! ❤️ Pazi, pazi...Baketova stranka sve će da ih zgazi !
Ma sta mi oni iz dijaspore imaju pravo glasa... otisli su i neka tamo glasaju
Dijaspori ukinuti pravo glasanja, jer niti zive u domovini, niti tu skopluju djecu, niti na bilo koji drugi nacin ucestvuju u zivoti rodne grude. Ukidanjem glasa za dijasporu ukida se i manipulacija nacistickim strankama sklonim prevari i lopovluku, sto ih i odrzava na poziciji. Postovana dijasporo, to je za nase zajednicko dobro, ako imalo imamo optimizma za bolje sutra u sopstvenoj domovini.
Kakav debilizam, odes vani u ljepu drzavu, a jos glasas za SDA jer ti je sad konanco ljepo, ajde ako si se iselio iz bosne onda neka bude tako 100%, nek ostane sve isto a tebi zivot ide do mjeseca
@kolovra Dobro si,nisu ni objavili da veći dio u rs pola hljeba kupuje,jer nema marke za ćitav. Kako je dobro u rs..
@prvacic.. Koliko dijaspora para svake godine u bosni ostavi,i śalje?Kakve ima veze ako se radi vani a drzavljanin bih?
Odgovor postoji.digitalizacija glasanja
ustaše mute!
Ima odgovor, ali Bošnje ne čitaju, jer im CIK ne igra njihovu igru.
Odgodite izbore dok se spiskovi ne srede, ovako nema poente glasati!!!
ma samo ukinuti glasanje iz srbije i hrvatske
Šta radi SIPA? Pohapsit sve koji su počinili i omogućili krivično djelo.
@happyallspirits ne mogu ih naci
Odgovor postoji.digitalizacija glasanja
Nikad mi nece biti jasno zasto neko ko ne zivi ovdje ima pravo da glasa i da bira kako ce meni biti. Ako si vec napustio drzavu ne trebas imati ni pravo da glasas.
@Akali Vecina dijaspore tako misli i ne prijavi se da ne odredjuje vama dole politicare i napravimo vam magarecu usugu jer politicari onda salju na te adrese po srbiji ili hrvatskoj. Drzavljani smo Bosne i ocito da imamo pravo glasa kao bh drzavljani