Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz Katara bježe u BiH, a naši idu dole na rad...cccc
zato ćemo mi polako nestati, sami smo sebi.najveći neprijatelji.
Meni je uvijek Prvi maj kad dobijem placu,jer nekad cekam i po 3 mjeseca.a zalost to je sad moderno tako.U T I T I N vakat bila uvijek na prvog
@VasilijeKhacavenda 🚀☄🔥☠⚜☝
@Tigar77 Samo nek se nepuca.Vidis tigru kakvo je stanje,budi zahvalan i sa ovim.Blokade koje izvode dusmani HDZ-a i Dodika,zajedno uz podrsku sbb-a, dobro ista funkcionise kako treba.Sabur bice bolje kad se dusmani umore,nemogu jos dugo.Imas 2 clana koji razvaljuju BiH.Treci se bori ko Lav,kazem da udaraju gore i podlije nego u ratu.Pusti vremenu da odradi,bice ovo Svica druga.
Jbg jedni rostiljaju a drugi protestuju a ja radim...Moje su pare !!!
Sve je pokazao 1.maj hahahahahaha.Ovde neko da se digne protiv krimalaca na vlasti .NIKADDDDD
Evo okrecem janje...dim mi ide u oci pa ne vidim dobro....al da se usput popisam na vas luzeri
Popisaj se na to janje - da malo porumeni....
pa radim i ja danas..no big deal
Evo jednog teksta gdje naša dijaspora može u miru da komentira.... Neka se odmakne od naše jagnjetine... Eto im klix, svejedno najviše vise na njemu
Prije će biti da je riječ o tzv. prvomajskom maršu a ne o mirnim protestima.
Protesti u Svedskoj...zdarvo
Bosnjo,Bosnjo,oponasas drugi narod onda ti pripadas tom narodu,u Islamu 1.Maj nema nikakvog znacaja,Muslimani imaju svoje praznike.
@Prijedor Baš si u pravu ni kod nas Srba ovaj dan nije praznik u Crkvenom kalendaru!