Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja cu razjasniti sa samo tri slova...MMF...
Otisao plan u NATOOOOOO
potpisan je papir o obecanjima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova dvojca su sve izgubili
Znaci ide mandatar bez slanja anpa? E bas ce vam to dodim ispostovat nakon sto mu date tri ministarstva i vijece Ministara
To vam je onaj sistem kad vam daju da potpisete ugovor a kad pitate sta stoji u ugovoru kazu vam “pricace se”
Odgovor: Ne, prema NATO-u se ne šalje dokument zvani ANP.
Previše pitanja od dvojice nesposobnjakovića i neznalica! Američka i Britanska ambasada odlično znaju šta je u tom papiru, kako se god zvao, složili su se da to treba tako i tako će otići. Sada bi mudrijaši kao vas dvojica malo diskutovali???
Ma sta vi trazite smradovi jedni. Pobjegli ste u mišiju rupu i nastojite ispasti pametni i vazni.
CVETASTI ova dvoica nisu imali sta izgubiti oni su itekako imali hajra od ove drzave za prodavanje magle. Socijaliste moraju naci jaceg politicara i ne korumpiranoga do tad nula .
Ovo je najprije bakirov a i nas poraz opet, jer sve drze u tajnosti, a lagano srbima prepustaju sve funkcije i sve da odlucuju. Sta god da je poslano, poslano je u korist RS 100%
Dobro jedan napisa prije, Činjenice: 1) Zoran Tegeltija izabran. 2) ANP nije poslat. 3) Bespotrebno izgubljenih 13 meseci od izbora prošle godine.
O kakvim ba pobjedama pricate bekani? Objasnite zasto za mjesec dana nisu ovo rijesili vec za godinu? Objasnite mi bekani sta su se dogovorili? Aaa da vama to nije ni bitno :)
NEMATE VI PRAVO NISTA TRAZITI NS i SDP MA ZDRAVO
Eto baš vama da objasne i polože račune Pročitajte izjavu Americke ambasade Pozdravljaju nastavak partnerstva i saradnje sa NATO,kao i da ce biti otključane prijeko potrebne reforme odbrane
Kako ste glupi. Zato nikad i necete do vlasti koju potajno sanjate. Gadovi
Zašto bošnjački nacionalisti iz SDA mrze ovog Predraga Kojovića ? Pa on je ipak halal Srbin,za vrijeme rata bio u Armiji BiH..
@MladenIvanic boli ih sto je veci patriota od tender efendija, jos Predrag kuku majko
Šta je debili ? Umjesto da spuštati tenzije vi bi ispočetka. Mamu vam svima redom. Dajte mi omogućite normalan život za djecu. Sve redom hebat.
sta znaci ANP i da li je to jedini uvijet za ulazak u NATO ili Eu
ANP ne znači ništa. Bake je i sam trubio mjesecima da nema ulaska u NATO dok se Srbi ne slože i da ANP ne garantuje ulazak u NATO.
@BegovskiPosjed Pobjeda države nad entitetom svakako, ali i dalje se ne može na silu ući u savez, ne znam šta jedu go*na ovi iz FGR bloka. Bakir je to ponovio sto puta otkako je počela ova kriza. Dodik je pojeo go*no što je izglasavao kojekakve rezolucije, ne može entitet stati iznad države.