Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko je pobjegao iz ove vukoyebine je uspio da nesto uradi u zivotu
@Trulex hoš kupit vikendicu na Palama?
Normalni ovdje ne mogu uspjeti. Ovdje samo uspjevaju Efendići, Radeljaši, Šepići, Lijanovići i ostala neradnička bagra i polusvijet.
Pohvalio ili povalio!?
Naduravali se Mujo i Franjo sta je pravilno "kahva" ili "kava".! "Pa dobro Franjo":rece Mujo. "Ako nam tvoja zena napravi dobru kahvu, hocu li je ja pohvaliti ili povaliti"!?
Čuj to, pohvalio je Trump, inače POZNATI BIOLOG , ha ha ah ah
“Biologinja”??na slovenačkom ok, al na bošnjačkom prvi put da čujem
Krunic kanta
Dj dj dj dj djenita!
Biologinja? nije ni čudo što sve više glupaka iz škole izlazi.
jel joj pravo ime Dženita ili Đenita
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Idem da ==>> www.Frilissa.ga
Djenita bbc gangbang
Sve same hvale kako se nasa djeca fino obrazovala i uspjesna u toj nam 'neprijateljski nastrojenoj Evropi" Da vas podsjetim da su ta djeca MIGRANTI a mi u BiH ne dozvoljavamo da se djeca migranata skoluju!!! Konkretno u Brekovici kod Cazina. Ma fuj! gadi mi se ta nasa dvolicnost i nacisticki nastrojeni gradjani iza kojih se kriju pojedini ministri za obrazovanje...da se saka gradjana pro nacistickih orjenitasana ista pitala ,ni nasa se djeca nebi na zapadu skolovala...stoka neslana!!!
@ser_oliver Oprosti al moram te ispraviti -gradjani su najmocniji u svakoj drzavi i vlast radi po zahtjvu gradjana. To sto se kod nas zanemaruju gradjani je zbog te gradjanske pasivnosti! Zbog te iste gradjanske pasivnosti mi nismo gore nabrojane drzave a mogli bi biti da hocemo. Skole vec imamo i djeca migranata su do sada trebala biti upisana u te barem osnovne skole. Knjige se mogu kopirati za ucenike ako se ne mogu prikupiti stare ili kupit nove.
Samo rvati su uvjek na losem glasu gdje god da su.Oni su poznati po teroristickim napadima, otmicama aviona, pljackama i sl. Tu su neprikosnoveni
Pročitaš pola komentara i skontaš kakav smo jad, zavist i čemer. Poklopiće nas da ni dragi A.Dž. neće znati da smo postojali, a nismo bolje ni zaslužili.
Pročitaš komentare i skontaš kako je pola ljudi jad, zavist i drkanje. Poklopiće nas da ni dragi A.Dž. neće znati da smo postojali.
SVE ce ovo Srbi pootimat ka ARKAN MOSNJE STO JE OPUSTOSIO
Do bili ste za vozucu PRIJEDOR