Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DE BA NE UZNEMIRAVAJTE OSOBLJE AMBASADE BiH SA GLUPIM PITANJIMA. KAO PRVO NJIH TO NE INTERESUJE, A KAO DRUGO IMAJU PRECA POSLA. OVIH DANA NA ZAPADU SU VELIKE RASPRODAJE, AKCIJE I SNJIZENJA CIJENA. VALJA IM TO SVE STICI OBICI.
E cuj nemaju zvanicne informacije a danas u expressenu i ime i prezimei slika ca ,sve o covjeku pise.Bio je cuvar u Dretelju.Da li je kriv ili ne, vidjecemo.
pa dokle ovako mungosi? uskoro vise niste problem srba i hrvata nego eu i svijeta! neka neka, nek vide malo s kim imaju posla!
A ja misli uhapsili onog genocida iz Banja Luke sto je pobio Bosnjake u Vrbanji,ali izgleda da svedani hapse samo Bosnjake ,svi znamo da je karl bild najvece genocidno govno svedske.
Srbi lazu, po defaultu.
Ili su srbi slagali, pa je neduzan bosanac uhapsen. ili se radi o sandzakliji, tad sigurno jeste tako.
Koji ste vi neandertalci, samo se nastavljate prepucavati, nasi, njihovi, dokle vise? Mjerite se koji vam je od naroda vise grozota uradio. Zbog takvih kao vi ta napacena zemlja ne moze naprijed krenuti. Ubica je uhapsen i mali korak za pravdu je nacinjen, nebitno koje je nacionalnosti. Ubica je ubica kako god se zvao.
Ubio je Šveđanin srpskog porijekla, a da nabarajamo akte terorizma vas zelembaća dug bi bio spisak Indonezija, Čečenija, Filipini, SAD... Još kad se doda davanje državljnstva teroristima iz Jemena, Jordana,Pakistana, Sirije itd... Gdje vas god ima ima i terorizma.
pa koji li to srpski terorista ubi u sred Stokholma Annu Lindt?i sve se vise pise kako je licno bildt organizov\'o sa srbijom taj atentat ubistvo?
ko će vama dati vize bal... čim vam neko prode u EVROPU odmah ih zatvaraju
Dovoljno je reci da se radi o balii.