Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sused Livno nije u Hercegovini
Ako si iz Livna možeš biti samo Hercegovac a tamo i ostani
Problem lezi u nashim politicarima na vlasti koji nece da suradjuju sa EU niti pokazuju ikakvu volju za suradnju za razliku Hrvatskih i Srbijanskih. To je razlika zasto ce Srbi uskoro moci putovat ko Hrvati dok se nasi raspravljaju treba li ukinut entitet ili ne.
Ebeš Putovnice ako nema novaca, a kakvo je stanje u Bosni neće ga ni bit skoro ,samo se priča o ratu, ugroženi ovi oni a u stvari svi su udroženi od ovih političara sa svih strana. Zanimljivo nitko prije izbora ne pita di njihova djeca i unučadi studiraju i odakle im lova da studiraju po Evropi.Imovina kao da su svaki dobili na lotu a narod ko ovce posle svaki izbora šišanje.
Dakle Srbi ce sa srbijanskim pasosima i Hrvati s hrvatskim putovnicama moci putovati bez viza po svijetu - ostaju samo ovce u svome bosnjackom toru da bleje protiv gladi se bore strajkovima glađu - a ko je kriv? Krivi su SVI koji su se borili SAMO za DVOJNA drzavljanstva i za TRI KONSTITUTIVNA NARODA a PROTIV Bosanskohercegovacke nacije.
Lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
In a Democracy, the people get the government they deserve - Alexis de Tocqueville
VIZE TE VIZE,MI SMO NEKOM U EUROPI TRN U OKU ZASTO? TO SAMO BOG DRAGI ZNA.JER ME ČUDI KAKO TO DA HRVATSKA JE MOGLA DA PUTUJE NON-STOP U EUROPU BEZ VIZA,OK JE OTISLA PAR KORAKA NAPRIJED OD BOSNE AL JE BILA PUNO GORA 98\' OD BOSNE DANAS PO PITANJU KRMINALA,KORUPCIJE ILEGALNE IMIGRACIJE I SVEGA DRUGOG PA MI NIKAKO MI NIJE JASNO STA SE DESAVA TU,NEKI KAZU KAO VEHABIJE I MUSLIMANA SE EUROPA BOJI AL NASI LJUDI (MUSLIMANI) INACESU U EUROPI VRLO VRIJEDAN I MIRAN NAROD...HVALA
5do5 ko je tebi kriv?
vojager - to sranje o - ,,demo(n)kratskim puten izabranim predsjednicima\'\' - sa konstantnim imputiranjem krivice narodu za stanje u zemlji - inplementiraj u svojoj stranci ,u svome domu, ili u svojoj logisticki punoj ko brod NVO org.
Dok god biramo ove idiote poput Dodika i Tihića ovaj tor je upravo ono što smo zaslužili. Bivše seoske lole kradu i kapom i šakom, čim ih neko prozove oni smisle neko \'\'jako važno\'\' međunacionalno pitanje koje podigne na noge narod a oni samo nastave po svome. Smiju nam se i oni i ostatak svijeta ali mi smo svi odreda preglupi da to shvatimo. Neka nas treba nam ovako. Možda kad nam bude viza trebala za Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru shvatimo svoju glupost i zabrinemo se, ako ne makar će procvjetati unutarnji turizam.
ma gdje ce nas narod putovat, neka nas na kafi i puna saka. da nam smeta nebi birali ove krkane sto nam nedaju smjesta.
Ako nema krava... sta ce onda musti???
ali da nemaju svoja stada u ZATVORENIM torovima CIJI bi onda COBANI bili ? Svi su oni svoju djecicu i smjestili vec odavno na konto svojih STOCNIH fondova u zemlje EU - a sami imaju najmanje po tuce drzavljanstava - tako da su zvijeri site dok ima svjezeg prvo topovskog a sada torovskog mesa.