Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da to nam pod hitno treba zajedno sa ovim usvajanjem seta zakona o antikoruptivnim mjerama,pa da se konacno stane u kraj ovim SDA i SBB mafiajsima,jer su nas po svakom pitanju potpuno unistili kao drzavu kao narod..
Kako god okrenemo sve nam je hitno, a kako nece kada se u ove dvije tri godine nakupilo 20 godina sta nam je potreba, pa i ovaj zakon sto jest jest od velike vaznosti nam jer bez njega idemo kao prvi ali na crnoj listi i to ne bi smjeli dopustiti jer mnoge sankcije ce uvesti BiH i onda smo dirnuli dno dna! A s ovim zakonom BiH postaje borac protiv pranja novca i finansiranja terorizma!
Problem je sto nam ti SBB i SDA mafijasi jos uvijek odlucuju o tome kako i sta ce se desavati, ali nadam se da ce se i to promjeniti i da ce da snose posljedice za ilegalne radnje koje su cinili, kao i za unistavanje i kradju svega sto su mogli ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je zakon koji nam je neophodan sto prije.Znamo da ce zajedno sa antikoruptivnim zakonom biti kompletiran u borbi protiv mafije koja nas unistava 18 godina.I bilo je krajnje vrjeme.
Slažem se, trebalo je to još davno da se usvoji, međutim nikad nije kasno... ja sam optimistična, posebno u posljednje vrijeme... doći će i pravda na svoje ;)))
Znam da bi Radoncic prvi otisao u zatvor kad bi se usvojio zakon o sprecavanju pranja novca jer se zna da su oni tornjevi napravljeni od para koje je zaradio kriminalom.
Apsolutno, zato nam je i ovakva devalvirana godinama...
Bez zakona o sprečavanju pranja novca ugrožena i stabilnost bh. valuta -------------------------------------------------- Ugrozena stabilnost "BH valutA"? To ih ima 15st, a ne jedna?
Zaista iskreno...SDP-ova centrala i logistika je najjača na Klixu. SDA, SBB, DF i ostala sića, ne mogu pratiti korak, niti po broju komentara niti po sadržaju. Svaka čast i prenesite moje čestitke Zlaji, fakat iskreno mislim
hadzicu jel pranje novca ono kad ti kazes da si u beogradu obucio 35 kontrolora letenja i da si placao 120 hiljada eura po obucenom kontroloru? jesil ti skuplje placao obuku kontrolora leta u beogradu nego sto kosta obuka pilota lufthanse u njemackoj (35 hiljada eura) jel to pranje para?
zaboravih link za tekst http://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-dobila-novih-18-oblasnih-kontrolora-letenja-potpisani-ugovori-sa-njih-35/131010115
Nalix...prodanim dušama nije važno da li neko krade, bitno je da krade "naš" a ne "njihov" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj zakon nam je pod hitno potreban jer bez ovog zakona ne stojimo na sivoj listi nego idemo ka crnoj, treba izbjeci i sankcije jer smo i ovako dosta sankcionisani, treba one koji su oprali i jos peru odvesti na mjesto gdje ce samo svoj ves prati tj, u Zenicu
Koliko ga oprase u ovih 18 godina....
Pranju novca se treba se treba stati ukraj. Potreban je taj zakon, kako bi se izbjegle rzne malverzacije novcem.
i reketiranja :)
Mislim da kad bi ovaj zakon se donio,Radoncica bi skroz presjeklo,vec je nacet sa ovim setom antikoruptivnih zakona.
Da daa, tačno tako... ali krajnje je vrijeme da je i Radončiću i njegovom kriminalu stane u kraj ;) Otkako se usvojio ovaj Set antikoruptivinih zakona, ja sam optimistična :)
Raodncic ce jos malo prati svoj ves u Zenici!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kada bi se zakon izglasao,mnogi politicari bi bili ugrozeni,bas zato je i tesko ovakav zakon donijeti.Nadam se da ce uspjeti u ovoj borbi.
zašto niko ne govori o novcu Nasera Keljmendija koji je Fahrudin Radončić preko Avaza ubacio u normalne tokove. Znači čisto pranje novca na djelu, a niko ne priča o tome, ili ne smije?
pa to je javna tajna vec duzi niz godina i godina o tome se prica, medjutim cini mi se da ne postoji nijedan Tuzitelj kod nas koji smije zaroviti u to... jer bi znao da mu je glava u torbi
Baš to - NE SMIJE niko ;) Vidiš šta rade dugi niz godina pa nikom ništa, i ne smo oni, puno je Radončića i Keljemendija u ovoj državi a niko da im stane u kraj, nažalost
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa gdje ovoga nađoše da govori o pranju novca? :)))
hajd launderin nego collecting :)