Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je dzenaza, sahrana, zovite kako hocete. nije to vaser. na cavljanovice zovite visoke predstavnike, ugostite ih, drzite ih kao malo vode na dlanu. ne interesuje me. a u Srebrenicu dolazi žrtve rata da pokopaju svoje ubijene članove porodice. malo respekta molim.
Jedan ajet kaze da su sehidi zivi samo mi to ne osjetimo.Na osnovu toga jasno se moze zakljuciti da su sehidi vec odavno napustili Potocare.Zar mislite da bi oni bili tu dok Vucic,Dodik i ostala bratija defiluje radi slikanja memorijalnim centrom.Nek nam Bog oprosti al sehidi nam halaliti nece.
Samo ne znam odakle svake godine eshumiraju nove žrtve ovog nesretnog događaja? Uspjeli su sami Bošnjaci da se marginalizuju svojom retorikom , tako da Srebrenica ulazi polako u zaborav , tako da za 5 godina niko iz Europe neće znati za nju. Treba imati poštovanje prema žrtvama , ali nemojmo pretjerivati . Dr S
Iz Organizacionog odbora za obilježavanje genocida smatraju da se 11. juli, a prije svega obred dženaze trebaju obaviti dostojanstveno, bez ikakvih govora političara i eventualnih skrivenih poruka. Ćamil Duraković kazao je da će u saradnji s policijom biti provedene sve neophone mjere, kako bi se spriječila bilo kakva zloupotreba tog događaja, a najavljena je i zabrana isticanja bilo kakvih obilježja, poput zastava, majica i slično. Aj da vidim kako će ovo ispuniti.
kako nema pa evo dolazi fikret hodzic DOLAMO da proba prodati koju majicu i knjigu i da se kelji i glumi mudrog jadnog covjeka a balavac ufurani lazov😠😠😠
I ne treba niko...dovoljno ove sudije neka vide za sta sude i kakve kazne daju...
za sada bez većih imena? ja naslova pa nisu kvalifikacije za EP. veća imena. valjda sa mnogo slova. bemti lektora