Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez SAD-a bismo sve lako riješili: crnokošuljaše, reketaše i a.t.e.n.t.a.t.o.r.e koje su oni doveli u Vladu treba smjestiti u KPZ Zenica, a u Vladu staviti one koje su narodi izabrali i problem riješen.
Opet ti tamburas o nekim BiH partizanima, posto svi koji ne misle kao ti su cet*nici i ust*ase.
I da dopunim: BiH je nastala greskom Hrvata koji su izisli na referendum i glasali za cjelovitu BiH. Doduse, sigurno nisu glasali za ovakvu, sastavljenu od Srba i Muslimana.
koji mi qrc brisetre komentare!?
@ tambura Zasto samo Sarajlije , a Živinice nisu Bosna ???
Evo prlike da gradjani Bosne i Hercegovine imaju svoju rijec...!!! Bosanci, Sarajlije, Demokrati na vama je da se IZJASNITE...!!! TRANSPARENTIMA I GLASOM TRAZITE DA SE DAYTONSKA LUDA KOSULJA VELIKOSRVIZMA DIKTATURE I SERVSKOG TOTALITARIZMA -TERRORIZMA SERVIJE I NJENOG GENOCIDNOG SATELITA--- GENNOCCIDNE TVOREVINE ZAUVIJEK STAVI U KANTU ZA SMECE...!!! Zahtjevaj te D E M O K R A C I J U po svim zenevskim ljudskim pravima i STANDARDIMA EU-e...!!! Love, Love, Love USA...!!! BIH4EVER...!!!
na ovoj konferencije je malo slobodno-mislecih ljudi. vecina ucesnika iz civilnog drustva je ogranak pojedinih politickih partija. ali to organizatorima ocigledno odgovara. zato ne govorite o napretku, jer ga nema i nece ga biti.
mi mozemo sami rjesiti sve probleme jer smo najbolji najpametniji i najobrazovaniji niko nama netreba niko,a ova amerika i evropa ako hoce da pomognu neka salju jos para jer smo sve dosada pokrali tako danam treba jos,hajmo sada negdje na kafu da rjesimo probleme pacemo do kladionice
@frx Koliko Hrvatska ima u Bugojnu? 500 od prije rata 16 000, daj molim te, vise vehabija nego Hrvata Zivim u Austriji, rodjen sam u Bugojnu i idem jednom na godinu u Bugojnu ali VRATITI SE - NE ,NIKAD. Nije to Bugojno u kojem sam se rodio.
Sad se jasno vidi da sve zemlje koje nemaju srbe u svojim granicama nemaju ni probleme. Nama nisu dali da se oslobodimo te kuge i naravno da cemo imati probleme. Srbi su billi najmirniji pod turcima i pod titom. Cim im das malo slobode idu u rat. Sad ce i EU da vlada nad njima
odjebite svi sa sahovnicom!!!! Cast bosanskim katolicima - hrvatima (kojih by the way ima u bugojnu i niko nikome ne brani da se vrati na svoje)
BOSNA MOZE RIJESITI SVOJE PROBLEME SAMO SAMA NIKO NAMA NE TREBA !! BOSNA BOSANCIMA
JESTE LI ZNALIi? yu: BUGOJNO je u bivsoj Jugi bio najcisci grad poslije Celja ... 1993. 16 ooo HRVATA je potjerano iz BUGOJNA Danas: teroristicki napad i vehabije ( ne bi me cudilo da su vecina)
najljespe moje Sarajevo!
ni bez Hrvatske... 1.Hrvatska je Bosni oslobodila Drvar,Grahovo,Jajce,Kupres,Glamoc 2.Hrvatska je oslobodila Sipovo i Mrkonjic i dala ga .rbima za RAJVO-BA 3.Hrvatskoj je zahvaljujuci srusena ZAPADNA BABINA BOSNA 4.Zahvaljujuci Hrvatskoj je sprijecen napad .rba na Bihac i Cazinsku krajinu aj sad da cujemo .. HVALA HRVATSKA ???