Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SRB-IN Danas vas ima, za sutra se nezna... Mi BiH ne djelimo s vama, vi ste agresijom i silom oteli BiH
@SRB-IN Ali tata je juce obecao u Izraelu da ce podrzati usvajanje zakona o negiranju holokausta i genocida. Nije valjda da je lagao? Nemoguce...
nema veze srbo. bio taj zakon usvojen ili ne, nista ne mijenja ono ko ste i sto ste. mi znamo ko ste, vi znate ko ste i to je dovoljno.
Svaka cast gospodinu Belkicu za ovo sto je rekao!
Predsjednica navedene Zajednicke komisije Parlamentarne skupstine BiH je Aleksandra Pandurevic, kojoj se gadi grb BiH pa krsi Zakon o grbu BiH i nikom nista.
Štz će nama ovaj zakon, pa da možemo govoriti kako Dodik \"lažno\" optužuje. Nama treba država u kojoj će Dodik moći da radi šta hoće, da optužuje, hapsi,laže, vara, uzima i da ne odgovara. I uz to, da \"nebeski narod\" tvrdi kako je sve legalno. To što svijet donosi ovakve zakone, ne znači ništa, svijet nema pojma. (Ima Dodik et kom).
Dalke,Jasenovac je na dnevnom redu,napokon.Zlocin i genocid ne zastarevaju.500000 Srba,30000 Jevreja,30000 Cigana.
Onda Srbi ne treba da se ljude sto se RS naziva genocidnom tvorevinom.
pa zar je neko mogo i ocekivati da genocidasi i ucestvuju u raspravi o ovome a kamoli usvoje ovako nesto?