Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicnim ljudima treba podijeliti oruzje tj. dati na cuvanje i tako postepeno ukidati OS BIH a probudivati ARBIH. Srbija se treba demilitarizovati jer koji Kur. ce im oruzje kad su do sada izgubili sve ratove. Vojska koja pobjeduje treba da postoji a ona koja gubi treba da se ukida.
De vi ostavite oružane snage na miru, trebaće one nama kad-tad, nego de vi sebi ukinite primanja i posao LOPOVI prokleti. Vi najviše isisavate budžet, a svako vam drugi smeta, samo sebe \"ne vidite\"...
dodik racuna da se ukine armija BIH jer preko Drine niko nema namjeru da ukida tako da ako zatreba lako predje granicu kao i \'92.svinja fasisticka
ah čuj vojska isisava pare a ne pruža adekvatan mehanizam odbrane! koliko parlamentarci troše , a vidi kako nam je! hoće li ta revolucija??
Haj oladi, ba! ne postoji Armija BiH vise, niti HVO, Niti Vojska RS! Sada postoje Oruzane snage BiH! Sta se lozis! Covjek je u pravu! nema potrebe odvajati tolike pare za vojsku koja nema svoju svrhu! Bolje ih je ul oziti u privredne projekte ili razvoj bolje obucenih jedinica! Kontas!
Ma ne ovo je sad prica tako da EUFOR ostane i ostavi jos para! Istina je da su preveliki, ali isto tako je istina da ni MO nije odvojio ni feninga da ovu turu ljudi koja ostane bez posla prekvalificira za rad i integraciju u civilno drustvo!
dodik: Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik nekoliko puta je ranije rekao da je neopravdano izdvajati 600 miliona KM za vojsku u zemlji u kojoj ne postoji etničko nasilje, a stabilnost garantuje Sjevernoatlantski pakt, navodeći da je demilitarizacija najoptimalnije rješenje za BiH. JEL TO KRMACO MUSKA TEBI SMETA ARMIJA BOSNE i HERCEGOVINE??? Svaka drzava ima svoju armiju,sto je jaca to je sigurnija! BOSNA4EVER!
iznajmite ih NATO-u