Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neleee zvao te babo Mustafa da mu se javis odmah, i reko ti je da nepricas nikom ono za nenu a ti znas sta.
addmiine dijete ti yeebem najmanje sto imas na tabutu tek krepale matere baalinkure
vaši oslobodioci su je zvali Crvena Harbija.
Slučajno??? Slučajno su sve zapadne države imale i nacističke stranke i veliku podršku Hitleru i provodile holokaust davno prije rata i padale bez otpora jer su jedva čekali nacističke oslobodioce. Slučajno su predlagali nacistima da odmah poslije kapitulacije zajedno napadnu Crvenu Armiju.
2. sv. rat se svodi samo na to ko je bio sa Hitlerom, a ko protiv. Tako razmisljaj pa ces doci do nekih zakljucaka.A znamo svi ko je bio sa, a ko protiv.
Tako vi uporno pokusavate staviti u isti kos neke tu, ali ne mozete, jer se zna da su neki bili hitlerova vojska, a neki pak ne. Razlika je ogromna. Oni sa, i oni protiv njih.
Slucajno su komunisti bili i antifasisti u Jugoslaviji, pa im se progledalo kroz prste, i zbog ogromne podrske naroda!!! A sve u interesu mira.
Opet cenzura. Sad da probamo drukcije. Da vidimo ko se borio protiv koga u 2. sv. ratu. Ne mozes nekog ko se borio protiv fasista nikako podvesti pod kategoriju fasiste. Ili ko se borio protiv komunista, zapad smatra komuniste istim cime i fasiste.
Manite se šuplje nijedan potez političara PC nije za dobrobit građana BiH nego samo i isključivo u cilju stvaranja daj-šta-daš Velike Srbije.
Vazi i za vas, sve dok su vam Mladi muslimani na celu sa Alijom(koji je robijao u bivsoj Jugi zbog clanstva u toj islamofasistickoj organizaciji) oslobodioci, Status Quo do daljnjeg.
I vama su turci oslobodioci, ovi siu bili bar vojska regularne drzave, Kraljevine Jugoslavije.
Dok su za vas četnici oslobodioci je svaka priča nepotrebna. Status Quo do daljnjeg.
Kakav paket, a boze sacuvaj, nebuloza. Hajde mali u skolu.Nemas pojma
upri prstom u drzavu na svijetu koja takva pitanja od vitalnog znacaja rjesavaju u paketu?! jos jedna suplja bosnjackih politicara kojima ta fraza \"u paketu\" znaci \"bilo kakav paketu u kojem ce se progurati ukidanje entiteta i entitetskog glasanja\"
Postedi me boze gluposti, sto se rodih medj glupim narodom!!! Kakve fasisticke organizacije, o cemu bulaznis, to je tolika glupost, pitaj ti sebe prvo sta je fasisticka organizacija, da li nesto iz doba Hitlera, ili, pak, nesto novo. Fasizam ne moze biti nesto sto se TEBI ne svidja, postoje medjunarodni standardi sta je to.