Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova srpcad stvarno neumorno serre i neumorno zdere to sto possssere!Potpisuju se LAZNIM nickovima,pisu ruzno o Sandzaklijama,kao oni protiv Bosne,potpisujus e hrvatskim imenima da zavade opet Bosnjake i Hrvate kao sto su zavaldili 93-e,potpisuju se sada kao dijaspora BiH..gleovoga dete mu jebbbem,popissam mu se na krsnu slavu. šved 30.09.2011. u 01:27 evo ja iz švecke šaljem jedan topli prdež svojoj muslimanskoj braći. usput, uzeo sam švesko državljanstvo i kupio najnoviji volvo od socijale. čekam još da hrvatska uđe u eu, pa da kupim kuću u makarskoj. JEEBBBE MI KRST I KRSNU SLAVU,BOLJE DA TE TURCIN KOJI TE NAPRAVIO,BOLJE DA TE IZZZDRKO VEC DA SI KOPILANE OZIVIO U KURRVINOM STOMAKUU.Da bog da vas NESTALO kompletno,odoh ja po Evropi da uzivam a ti UMRI U SVOJOJ MRZNJI KOPPILANE!
PA JEL U REDU DA SE SJEDI NA DVIJE STOLICE...NIJE...E PA STA HOCETE?
evo ja iz švecke šaljem jedan topli prdež svojoj muslimanskoj braći. usput, uzeo sam švesko državljanstvo i kupio najnoviji volvo od socijale. čekam još da hrvatska uđe u eu, pa da kupim kuću u makarskoj.
poserem se na bosnu.
SRAMMOTA JE STA SE I DALJE RADI NAD DRZAVOM I GRADJANIMA BIH-E...!!! Entitetski KUR-RAC svima koji se ne OSJECAJU BOSANCI...!!!
Sram vas bilo! Treba vas ispaliti na mars! Lijepe su pare kad Dijaspora donosi i lijepo se kitite uspjesima broja \" turista\" u sezoni , niko nije turist nego BiH gradjani koji zive vani. Niste mogli donijeti jedan normalan zakon da se i ti ljudi priznaju .Tito je imao i taj zakon ali eto kako stvari stoje vi nas vracate u kameno doba.Cijela regija ima svakodnevne tv kanale za svoju Dijasporu samo BiH nema. Nemamo cak ni prenos utakmice naseg nacionalnog tima, a da vam ne govorim vise. Nisu Romi i Zidovi diskriminirani , DIJASPORA BIH JE DISKRIMINIRANA!
jesul to ona gammmad šepić i onaj sandžački ginekolog iz SDA?