Zapoleni u institucijama BiH
0
Bez odluka za putovanja isplatili 18,5 miliona KM
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sada vidjeti ko je to potrosio,koje je nacionalnosti....eto pa se sada svadajte i svi branite svoju politicku bagru na sve tri strane...fujjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Nek te ne začude gladni poniženi, jadni i bosi Bošnjaci u izlizan jarm zapregnuti, kada ih spaziš. Nek te ne čudi, Ale, što nećeš čaršije naći, ni kule begovske, hane ni tople hamame, ni žene u zaru, il feredži crnoj.
....vi baljezgajte preko interneta, tako nam i treba sve dok narod suti neka kradu..Narode mi smo krivi za ovo. MARS SVI NA CESTU PA SE ZALITE
sramota... drzavne institucije kao primjer trosenja tudjih para protuzakonito ... hoce li mozda odgovarati neko ko je isplate potpisivao i odobravao bez zakonske osnove? ili ce odgovarati oni koji nisu usvojili zakonsku regulativu a to im je bio posao? Nasi poslanici zive u izrazitom konfliktu interesa ... samo odlucuju o svojim primanjima i priviligeijama, nedodirljivi su, nikome ne odgovaraju za nerad ... kad ih placaju ovce ...
E moj Narode! I trebas da imas sto vise bijede i sirotinje, kada ovo samo citas i gledas. A veliki pozdrav vladajucoj petroki Silajdzic, Tihic, Dodik, Ljubic i ostaloj eliti ovoga NARODA.
mamicu im pohlepnu!!!!
@leki Čuj \"sta ima veze fala Bogu pa se ima\"?! Dok narod gladuje vlast troši budžetske milione maraka bez ikakvog pokrića. Da, i u Brisselu se troši novac, ali tamo ljudi nešto rade. Razlika je nebo i zemlja.
jaoooooo pa sta vi mislite, sve kosta. I u Brisselu imaju ove visine troskovi samo malo transparantniji i regulisni zakonom ali sta ima veze fala Bogu pa se ima
Ima se moze se.