Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam klix da ustanovi identitet ovog bulevara. Lik je puko totalno I sumnjam da on sam piše ove komentare. Do sad je imao jedno 50 profila počevši sa dezintegrator itd.
i stanovnistvo koje lozi sve
Misljenja sam da se ovo moze prevazici samo nekom akcijom green omladinaca.Nekom sabotazom, dakako :) Jer jednostavno, ne bi bilo love da se oporave, te bi morali preci na neki drugi vid proizvodnje el.e .Na kraju bolje je kupovati struju i subvencionirat je nego se trovati.Bolje 50% kucnog budzeta na racun, nego na zdravstveno!!!
Smrdi li u Lukavcu kao prije rata?To me je ubijalo kad god sam tamo prije navraćo
@Pupak2 Smmmrdi jasta :(
@JanPalach Hvala na odgovoru,znači ništa se nije popravilo 😷
SDA GLASAČI LOŽE GUME...NEMA NAM POMOĆI!
IMA JEDNA TVORNICAAA KOJA ZAGAĐUJE OD 0-24. TO JE SDAAA!