Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nepitis Tihica zasto se ne vrati (ukljucujuci svu njegovu rodbinu koju je uhljebio), sto Bakir ne razjasni zasto se njihova porodica nije vratila u Beograd nakon progona (vjerovatno mu je babo o tome pricao. Realnost je da je se velika vecina izbjeglica dobrano snasla u Federaciji I svijetu. Kod nas da budem iskren u Federaciji bas drmaju, sve najvece funkcije u drustvu. Samo stari I bezperspektivni, koji su prezivjeli, su se vratili u RS da tamo budu gradani 20 reda I ponovo cekaju kad ce da im cetnicka kama sudi.
Nije ovo volja samo Genjca i SDA da se ovakav Zakon kako je predlozen usvoji, ovo je volja svih zrtava, ovo je volja svih prognjanih, jer ovim Zakonom se legalizuje etnicko ciscenje i nagradjuje se Genocid.
* ne usvoji
Ljudi osvijestite se! Jedina drzavotvorna stranka u BiH je SDA. Niste svjesni koliku stetu ce SDP i ostali nanijeti povratnicima ako usvoje ovaj zakon. Takav zakon ce dopustiti genocidasima da legalno rade ono sto su poslije zadnjih izbora u RS, a to je ponistavanje licnih karata Bosnjaka povratnika...
SDA je nezakonito I hinjski srusila Republiku BiH I srusila ustav Republike BiH (zajedno sa svojim kolegama s kojim su 90 vezali zastave). O kakvom vise povratku ti pricas (budimo realni), rat se zavrsio 95. Insistirajuci na katastrofalnom Dejtonskom sporazumu I pregovorima po svaku cijenu SDA je legalizovala teroristicke I paravojne formacije RS koje pocinise najgnusnije zlocine nakon 2 svjetskog rata. Na kraju je legalizovala RS I odmah se znalo da ce povratak biti u vrlo mal ili nikakav.
Hahah, mora da je Kenjcu teško palo
Ovog Kenjca gledam evo vec 20 godina kako nesto kenja. Jedan u plejadi SDA nesposobnih perjanica. Idite vise sa politicke scene, ako volite ovu drzavu dajte sansu novim snagama I ljudima da nesto pokusaju da urade.
I opet imamo samo SDA pdvale,kao oni nesto stite povratnike a doveli su ih svojom losom vlascu do prosjackog stapa.
SDA kao i sve ove godine licemjerna do kosti, kao nesto su za povratnike a upravo je njihova politika dovela povratnike u ovako tesku situaciju
Pa ovi SDA kadrovi kao ovaj Genjac su nas doveli do ovog jako loseg stanja.I ovdje pokazuuju svoje licemjerstvo.
E vidi Genjca, strarog kenjca. Ne bih mu dao ovce da čuva!