Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
serem vam se na grb i na onih 4 s.jos vam pricvrstiti treba dobar kur...kao nosac .
MIR SA VAMA CARIGRADSKA KOPILAD PRORADILA U VAMA SRPSKA KRV PA SE POCESTE SVADJATI,BUDITE ZATO VI PAMETNI NASA NOVA KOPILAD KOJU NAPRAVISMO PO ROVOVIMA KAKO KAZASTE SVIJETU I RASUSMO VAS PO CITAVOM SVIJETU A OGROMNA VECINA NASE DRAGE KOPILADI TUMARAJU PO GENCIDNOM FDERACIJOM bih ALI MI SMO SIGURNI DOK STE DOLE VI NASA DOMACA KOPILAD
čuj srbin, zar se to sad tako vabe posrbljeni Vlasi i Romi, koje Turci što zatekoše, što naseliše na prostore i osudiše sav normalan svijet da teritoriju djeli sa vama. Ni sigurni niste zašto se tako nazivate i zašto vam je to nametnuto servus=služiti, sluga to je socijalna kategorija, kako ponižavajuće za jedan narod ili od svrbiti pošto je poznat kult prljavštine među vama, nego idi ti kosti svoga kneza Laze ljubi, glođi radi sa njima šta hoćeš samo da znaš one nisu u BiH i taman na opancima djede svoga kojeg kao slugu Turci dovedoše odnesi ove zemlje Bosne ćao traktorko
ej ,shupci..no!!! Neka vi svrbi imate svoja obiljezja, pismo i (ne)kulturu, ali nemate prava nametati to u BiH drugima i da ti simboli postanu simboli jednog entiteta, koji kao prvo po Dejtonskom sporazumu mora biti multietnicki, a drugo sto je nepraavda prema prvenstveno Bosnjackom narodu koji je na tim prostorima bio vecina prije 20 god, i nad kojim je izvrsen genocid i etnicko ciscenje. I drugo sta hoces da kazes da su to prije prelaska na islam u BiH zivjel Srbi I Hrvati a ne Bosanci i Hercegovci??!! Jesmol se to mi ikad odrekli bosanstva i Bosne?? Glupi svrbine mi smo je i sacuvali. Sad mi se mi po vasem idiotskom razmiskjanju trebali odreci cjele BiH istorije samo sto smo poprimili drugu vjeru, uostalom da smo bili srbi i hrvati prije islama odkud onda uopste pojam Bosna i Hercegovina, a da ne govorim ostalo. Idiote konvertirati na drugu vjerati ne znaci automatski mjenjati identitet. koji maternji srpski jezik supcino?? Jesili ikada cuo za pismo \"bosancica\"?? Ma vi ste kao izdrzali turske zulume i ponizenja ali nije vam bio problem davati vase zene na tursku \"oplodnju\"i ko to mjenja ime naroda svake sedmice??!! Haj zacepi ograniceni svrbski smradu!!!
Hajmo ponovo... Niti vas ima ko Kineza, niti ste veliki ko Rusija,, niti su Srbi ovdje nekakva minorna manjina ,nego narod koji cini blizu 40%stanovnistva, u ovoj tamnici naroda zvanoj BiH. Vi jednostavno nemate kapacitet da ikome ista namecete.Najslabiji ste faktor u regiji.Zato toliko kmecite i prizivate MZ,da ona namece stosta. I njima vas je pun kurac.Dobro je vise ,gdje se gasite. U svojoj nemoci mislite da ogromnom mrznjom koju emitujete , mozete nekoga unistiti...Tesko vam je prihvatiti da nama Srbima sve manje pakosti mozete uciniti.Mnogo vas to boli,mnogo! Ali u svakom slucaju vam hvala , posto smo od vas najvise najebavali, kada smo vam vjerovali . A to je vec davna proslost .Svakog dana je sve jasnije da svoju srpsku otadzbinu ,moramo izvuci iz ove gadure od drzave BiH i odvojiti je od vas smrdonja ,za vjeki vjekova...Amin.
@dijaspokopro..., essss ako ti Zeljko Komsic ide protiv onih koji govore genocidasi , genocidna itd, onda jebes i Zeljku i SDP. To je najveci problem SDP, oni cesto podrzavaju genocidase i genocidnu, a navodno se bore za BiH cjelovitu, ravnopravnu, nedjeljivu itd. SDP je ili grupa kukavica ili grupa izdajica. Ako se boris za BiH za kakvu se navodno bore u SDP, onda pokupiti guzice i ici izvan FBIH i tamo se boriti za BiH. U suprotnom SDP prodaje iskljucivo Bosnjacima muda pod bubrege. Ni za kakvu BiH se SDP ne bori, oni se bore za fotelje u FBIH i to samo gdje je vecina Bosnjaka, njima stavljaju Srbe i Hrvate za sefove.
sreca pa ovi teski retardi sto koriste termin - genocidasi - genocidna tvorevina - i slicna sranja - nece jos dugo srati - po nasoj drzavi iz dijaspore. da nase makar i troglavo predsjednistvo ima i trunku mozga u glavi - ukinuli bi istinococidnu dijasporu - jer od nje - osobito one iz becha - ali i iz drugih dalekih zemalja - dolaze po drzavu razorne fasisticke poruke prema bih. Jedini nas Zeljko Komsic stoji na strani svih naroda - i on uvijek naglasi - da zastupa i sve OSTALE građane KOJI ZIVE u BiH.
...mi Srbi ,pa i Hrvati,imamo svoja obiljezja, svoje pismo,kulturu... i uopste, svoj identitet.A vi konvertiti ,koji tuznim slijedom istorijskih prilika ,sa nas otpadoste ,poput peruti. Jadna ste isfrustrirana ,raspamecena gomila, falsifikata i ljudi sa hriscanskim prezimenima i bliskoistocnim imenima . Za koje velika vecina vas i ne zna da prevede, na maternji srpski jezik.... Sigurno je da nasem narodu nije bilo lako izdrzati turske zulume i ponizenja ali jaci su izdrzali i sacuvali za nas i ime i prezime. Mi danas zahvaljujuci njima ne moramo svake sedmice da smisljamo novo ime za svoj narod... Miralem,Hikmet,Mujcin,Jusuf i Muharem Filipovic?! Izbacite nelogicnost! Nego ko je vama kriv sto nemate svoje grbovlje i svoja obiljezja...?Pacenici jebite se i vi i ova kvazi drzava,tamnica naroda i govnara BiH !
A ako neko još gaji nadu da će nam \"visoki predstavnici\" (jebem onog ko im smisli titulu) pomoći grdno se vara. Od Ashdowna i njegovog pijančenja sa četničkim lidera pa preko onog Šilinga koji nije kurcem mako kao ni ovaj Lajčak koji samo može srati. Oni bi morali smjeniti Dodika sa svojim ovlastima, i svaki od njih dosad je imao osnovu za to ali ništa... Dabogda im djeca pušila kurac onako kako ga svi oni nama (građanima - Bosancima!) serviraju..
i da, potpuno sam zaboravio poentu, oni se pokušavaju u tim genocidom stvorenim skupštinama izboriti za neko pravo Bošnjaka, barem za poštivanje osnovnih ljudskih načela, što im se rijetko pruža.. napuštanje tih skupština i parlamenata i pički materina bi samo napravilo uslugu konju Dodiku..
da se razjasnimo, nit sam Bošnjak nit sam u RS-u nego sam samo htio kontrirati ovom dijasporcu koji je došao na sarajevo-x praviti se pametan.. paša moj Bošnjaci u RS-u su trenutno najugroženija grupa stanovništva u ovoj kvazi državi i ti nemaš nikakvo pravo da ih iz Švedske (ili odakle god, nebitno) prozivaš da su izdajice..
Koji grb jadnici,do juce niste znali ni sta je Bosna,ni sta je kultura,ni sta je sapun,ni sta je civilizacija a sad hocete grb, jadnici... A sta cekaju nasi politicari i visoki predstavnik Lajcak da reaguju ovakvim provokacijama?Sto jednom zauvijek ne odu lupit i po prstima i po mudima onim ratnim zlocincima sto se sire po genocidnoj tvorevini,stakori s dve noge i kamom u ruci...sjeme im se utrlo! Neces dobrit ni milimetar Bosne cetnicka karvolocna bagro,pa tacno izginuli svi muslimani,nece te bit ovdje vise djubre krvolocno,nestaces odavde i k\'o sto nisi ni do juce jos postojao! Bosna bosancima,Bosna normalnim ljudima a ne krvolocnim ratnim zlocincima! BOSNA4EVER!
Brčak u kom selu, pozdrav za sve Brčake nadam se da se nikad ponovit 92 pusti ove koi su protiv diaspore da nije njh bilo puno teže bi bilo u onim najtežim danima ali prave diaspore.
@bosnjak u RS moja porodica i ja smo dobijali pakete iz inostranstva od familije koja je bila tamo.otac i amidza su mi bili dobili pancir kosulje od rodjaka iz beca. i mi to nikada necemo zaboravit..rat sam proveo u izbjeglistvu u selu kod brckog pod najgorim uvijetima.a rodjaci nikada ne dodju da ne donesu nesto dok nisam i ja ni sestra radili..zato pusti te glupe price..pun mi je kurac takvih kompleksasa..vozdra
ma neka usvoje vala grb sa cetri s i slikom nemanjica i slikom draze i koga jos god zele neka stave na njega..jer njih ionako nece biti dugo u bosni..mislim na RS naravno.polako ali sigurno ce im se gubiti svaki trag. pozdrav