Samit EU - Zapadni Balkan
0
Bez datuma o ukidanju viza
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce tebi jarane na budzetu ukinuti grcku platu pa se deri u svom cumezu o vizama ja cu se lako preorjentisat ;)
Sa je ovo ba UKIDA SE EUROPSKA UNIJA bas dobro nece nam ni trebati ove vize.Pa ovo je super ko se ovom nadao u pm
Jedino kod nas možete bez viza i opet nas mrzite. Nije pošteno.
@Rokko naprrchim ti se djeteta onog malog najdrazeg sto imas dok mu ti drzis nogice
n i k a d za n i k a d!
este li shvatili da vec tri godine eu-a ZAHTJEVA reforme bih-i za ukidanje viza a samo produzava reforme koje PRIPREMAJU ODCJEPLJENJE I JACHAJU GENOCITET TVOREVINU? OTVORITE DOBRO OCHI i NE RIHVATAJTE BOSNOHERCEGOVCI NIKAKVU UCJENU I GAZENJE OD GENOCITET TVOREVINE I EU-E!!! EU-A SAMO DOPRINOSI UNISTAVANJE DANASNJIH STRUKTURA I DRZAVE BIH-E!!! EU-A JE UKINILA VIZE SRBIJI KOJA NIJE BILA ISPUNILA SVE ZAHTJEVE EU-E A JEDNA OD KLJUCNIH JE BILA ISPORUCENJE RATNIH ZLOCINACA RATKA MLADICA I GORANA HADZICA KOJE BORIS TADIC S JEREMICEM I COSICEM LICNO CUVA VEC VISE OD DESET GODINA!!!! NECE BIT POPISA SVE DOK GENOCITET TVOREVINE NE BUDE UKINUTA KO I ENTITETSKA GLASANJA, JEDAN PREDSJEDNIK ,POLICIJA, PARLAMENT, MINISTARSTVA iTD! NECE VZE BIT UKINUTE BIH-I ALI CE BIH-A OSTAT SUVERENA!!! TREBA OD DANAS DA BIH-A TRAZI UVJETE EU-I KO NPR DA SE GENOCITET TVOREVINA UKINE KO I ENTIETSKO GLASANJE I ONDA CE BIH-A TRAZIT UKIDANJE VIZA EU-I SPIRICU SIKTER!!!!
loži vas CPHA
Pricajte sta zelite ja sam musliman koji je sa bosanskim pasosom proputovao pola planete jos uvijek putujem ima u bosni bolesnih ljudi .Brinite od cega zivite a ova triperasica ili triperas ana nije ni bitno pripojicete se srbiji kad vas srbija prizna a tada furate kolektivno odstranicemo vas ko tumor zajedno sa spirom i gargamelom .kome se nesvidja u bosni i hercegovini neka slobodno fura gdje mu je bolje.
Kod tvoje mame, kolektivno. Navikla je (:
Hahahahahahhaahah
@sarajevo-x Evo vam jedna vijest koju ste \"ZABORAVILI\" objaviti, a bas me cudi: Nacelnik Policijeske uprave Ilijas Vahid Cosic sa saradnicima je posjetio porodicu povratnika Dragana Cebica, cija je stala zapaljena u Malesicima, i obcao im policijsku zastitu. BIH4EVER Je li ovaj Vahid neki rodjko od Dobrice Cosica?? BIH4EVER
EVROPA JE KU.RVA
ma ne daju nam vize,stavili su nas u geto i to je to,nema dalje..samo nas uvku za nos..kad ispunimo i ove nove uslove,onda ce izmisliti nove..npr da napravimo more u doboju i tako to.
he he he jos kad vam Hrvatska uvede vize od nove godine gdje cete onda baliye ?
E nejma ga nama nista od te vizne liberalizacije . Ocito je da u evropi nema mjesta za muslimane . Kako to da samo mi Turci i Albanci ne mogu nigdje brez viza . Samo jos hajvani se nadaju