Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bevanda konkretno za tvoju sigurnost se nebojimo jer vi ste sebe osigurali blindiranim vozilom od 300.000 KM!!
i po dnu se može hodati!!!!
Stari zakon je odličan. Zašto VM mijenja zakon koji je odličan. To se Dodiku izlazi u susret? Sram vas bilo I VM i ostale izabranike i namještenike. Imate li vi m...?
poremse ti se u mindzuhu
Popijel se kad Bevanda???
Kaze "na moju srecu odrzali smo sjednicu", haha, Bog te dokle je doslo... Dakle, treba da budemo presretni kada se posreci da se za nase pare smiluju doc´ na posao...
Kaze "na moju srecu odrzali smo sjednicu", haha, Bog te dokle je doslo... Dakle, treba da budemo presretni kada se posreci da se za nase pare smiluju doc´ na posao...
hah, tesko. Ali sto ono kazu "Nas talenat za propadanje je beskonacan"...
Bar u ovoj (još jedna u nizu nebuloznih izjava) izjavi, nije spomenuo onu čarobnu frazu "kvalitetan kvorum", ostao je samo na "kvorum"..
Mislim da je vrijeme da se pocne nesto raditi,ne mozemo ovako dovijeka,ako znamo da su nam unistili drzavu i da nam je sad potrebno da krenemo od pocetka,mislim da bi najpravednije bilo da se rijesimo nacionalnih stranaka,koje nas unistavaju vec godinama.
Sta je reci Bevanda od bjezanja dobio vodu u koljenu!!!! Pa sad ne mrda iz stolice!..... Haj sad stisnite pa ne usvojite ove zakone!!!!
Predsjedavajući Vijeća ministara komentirajući proteste građana početkom ovog mjeseca dodao je da građani mogu iskazivati svoje nezadovoljstvo, ali da se tom prilikom ne ugrožava sigurnost drugih. Naravno da imamo pravo iskazati nezadovoljstvo i budite zahvalni sto to radimo na ovakav nacin. A vama konkretno Vjekoslave Bevanda najbolje bih bilo da napustite politiku i nejasete ovaj narod vise!!
Uvijek neka procedura i prebacivanje ovlasti sa jedne na druge.... Mozete li se oko necega usaglasiti!!
Zakljucili ste da je siguronosna situacija u Sarajeva ista kao i u proteklih mjesec dana, odnosno da nikad i nije bilo nikakve opasnosti. Ove izostanke s posla vam treba racunati kao godisnji odmor, jer fino ste se odmorili.