Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema gore nesrece nego surovti sa mmf_om , to je smrtna presuda svakoj drzavi ....
a ja se eto iskreno nadam da nece.
commi, ma mogu nas jos koju godinu na kreditima održavati u životu, ali i to će prestati i daj sada novac nazad+kamate. A od čega kad niti proizvodnje nema u državi, niti naučne baze ikakve imamo, niti smo mozak nacija pa da servisne usluge u vidu pakovanog consulting bullshita prodajemo širom svijeta. Pa ovi naši politički mozgovi koji su zamislili da ćemo sretno živjeti od hotela, shopping centara i turizma su se ozbiljno preračunali. Jedan je Monaco u svijetu koji od kocke može da živi.
JEBITE SE LOPOVI NADAM SE DA MMF NECE ODOBRITI TE KREDITE.DA ZA JEDAN MANDAT CITAVO SELO OD POLITICARA MOZE ZIVJETI BESKONACNO
@visa ...ukartko, demoNkratija :)
Najbolje dobro BH građanima bi MMF uradio da vam ne odobri taj stand by aranžman. Ostali bi svi švorc, država bankrot i ove kafanske gu.zi.ce od naroda bi izašle na ulice u proteste što bi političare konačno natjeralo da ozbiljno počnu raditi svoj posao. Ovako.......svi se bacili u letargiju, a političari u narodnu pljačku!!