Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga smeta zastava Hrvatskog naroda u BiH, neka lupa glavom od zid.
...\"Božićnom prijemu, koji je organizovao Bevanda...\" A narod platio...I de fakto, i de Ante, a ne samo de jure\"...
SAMO NAVRATIO DA VAM S EP.O.P.I.Š.A.M NA RELIGIJE I USPUT POGLEDAJTE OVO S.T.O.K.O PRIMITIVNA MOŽDA SKONTATE KAKVI STEE BILMEZI PA UMJESTO U CRKVE I DŠAMIJE IZAĐETE NA ULICE I PODIGNETE REVOLUCIJU...OVDJE KUPUJU VAŠI HODŽE I POPOVI I OSTALI L.O.P.O.V.I...DOK VAMA PRDE O SKROMNOSTI.. http://thebillionaireshop.com/products/porsche-918-spyder
Iako ne liče na svoj narod,ipak ih je lijepo vidjeti sretne,zadovoljne i nasmijane...Oni imaju uglavnom sve i neije mi jasno šta nedostaje da se ovako kulturno,uljudno i normalono ponašaju i u parlamentima,i na sastancima,itd...Tako bi pomogli i nama svima ostalim da ličimo na njih:da se veselimo Božiću,Bajramu,Vaskrsu,Novoj godini,1. martu i 25. Nov...Ali, ne!!!Oni se radi naših interesa kao nekih i u naše ime svađaju i koče svaki napredak ove napaćene države i naroda...Nemojte nas više braniti i štititi, molimo Vas, naše lidere!!!U SVAKOM SLUČAJU SRETNE PRAZNIKE,SVIMA KOJI IH OBILJEŽAVAJU I NAMA OSTALIM KOJI SMO VAZDA OBILJEŽAVALI PRAZNIKE SA NAŠIM KOMŠIJAMA!daće dragi Bog,da i mi budemo sretniji i zadovoljniji!!!
BOSNA I HERCEGOVINA JE DRŽAVA I HRVATSKOG NARODA I NEMA NIŠTA LOŠE U TOME DA ZASTAVA HRVATSKOG NARODA BUDE U BILO KOJOJ INSTITUCIJI UZ BOSANSKU ZASTAVU. ČAK POŽELJNO JE DA IH IMA VIŠE I NE SAMO HRVATSKIH, VEĆ I SRPSKIH. ONO ŠTO JESTE PROBLEM A VEZANO JE UZ HRVATE I SRBE DA ONI U DIJELOVIMA BOSNE U KOJIMA SU VEĆINA NE STAVLJAJU U DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA BOSANSKU ZASTAVU, A PRIMAJU PLAĆU OD TE DRŽAVE. JA MISLIM DA JE TO KRIVIČNO DJELO I DA BI TAKVE SLUČAJEVE TREBALO SANKCIONIRATI.
gledaj ih kako loču i žderu na naš trošak nimalo stida ni obraza i ono će nam pričat o samilosti i iskrenosti DOSTA više prcanja u mozak!!! NARODE USTANAK!!!!!!!
Tko nije za mir, marš u Tursku.
Koga smeta zastava Hrvatskog naroda u BiH, predlažem da se odseli u neku državu koja nije država hrvatskog naroda, kao što je to BiH.
Sretan nam Božić! Mir svima u BiH. Hvala svima na čestitkama!
Nasmija me ovaj vic, a ne pjesma o Bošnjama
“Pjesma Bošnjaku” Znaš Bošnjače , nije davno bilo, Sveg’ mi svijeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire. Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago. (Safvet-beg Bašagić, 1891.)
Da li ste to imali prije 93-e?Glup vam vjeruje.
svi problemi potiču od kojekakvih hrvata i srba koji žele podijeliti BiH, otuda i ove njihove uvezene zastave iz susjednih zemalja. zašto je hrvatska unitarna, zašto je srbija unitarna?? Bošnjaci žive na 30-tak posto teritorije i opet im se spočitava da žele unitarnu državu... sad pred popis ista priča otkud da Bošnjaka bude 50% ??? ne žele da njima vladaju Bošnjaci, a u hrvatskoj hrvati vladaju i bošnjacima i srbima, u srbiji srbi vladaju i bošnjacima i hrvatima i mađarima... dosta je \"yarane\" relativiziranja stvari. Bosna i Bošnjaci imaju budućnost, ali ne sa zločincima i separatistima, njih je iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu sve manje, a bošnjačka populacija raste, vidjet ćemo za 20-30 godina kad stvari budu mnogo kristalnije...
Dobar je Bevanda Čestit Božić Ljudino
Poziv svim vladajućim političarima u BiH: budite samilosani, pobijjte narod odmah da se ne pati. Nema smisla brate, dižete poreze, kažnjavate, zajebajete, kradete, nema plata zbog vas, nema liječenja, nema socijale, nema ništa. Završite brate posao koji ste počeli prije 20 i kusur godina, potrijebite nezahvalni narod, a vi u miru i zadoboljstvu sami vladajte. Budite samilosni i skratite narodu muke.
po milijunti put nije to katolički Božić nego KRŠĆANSKI Božić, tada slave SVE crkve osim pravoslavne, ima u BiH i protestanata!
ono nije zastava hrvatske nego herceg bosne!!! ova zastava je zabranjena zakonom i ustavni sud ju je proglasio neustavnom. a evo je stoji u zgradi vijeca ministara i to na prijemu. stoje i ljiljani i ova i rs zastava u uredima, pa to i covjek predje preko toga, ali na zvanicnom prijemu u ime drzave?!?!?!?!?!?! i za ljiljane bih ovdje trazio smjenu onoga tko se to usudio (a volim ljiljane iznad duse, ali zakon je zakon) manji bi bio problem da je zastava hrvatske(jel ako je zastava naroda onda im je hrvatska zastava simbol a ne ova hercegusa) jer i u hr imas u institucijama talijansku zastavu ili madjarsku... bio sam i licno vidio-ali zvanicnu zastavu drzave kojoj se odredjena zajednica priklanja a ne fasisticku zastavu italije ili zastavu kraljevine velike madjarske... ovdje se radi o gruboj povredi zakona i neko treba podnijeti tuzbu. ponavljam zastava R Hrvatske bi i prosla ali ovo nikako, barem ne u zvanicnoj instituciji.