Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
TJ, GENOCIDASU SERBINE, CUCLAJ BOSANSKOHERCEGOVACKE KI-TE, I DALJE PRICAJ BOSANSKIM JEZIKOM, JEDI BOSANSKI HLJEB I PIJ BOSANSKU VODU...!!! A AKO TI NE ODGOVARA BOSNA MARS U SVOJE RUSKE KOZJE BARBARSKE BRABONJKE ZLA I KRVOLOKA-SERBSKIH VAMPIRA...!!! SIKTER...!!!
Nista vi vise niste u stanju da sanirate, s.ebali ste sto ste mogli, 15 mjeseci se niste u stanju dogovoriti, sada za 15 dana planirate nadoknaditi izgubljeno, e pa malo ste se za.ebali, ne ide to tako, u Vasem slucaju to je kao da ukopanog covjeka pokusavas da ozivis, lagano tone BIH Costa Cokuzo vaso zaslugom a i nasom, jer krivi smo mi..............
Bošnjaštvo Da su svi kao Tihic, ovu istu bi smo Vladu imali prije vise od godinu dana. Da su svi ko Tihic ne bi se otimali kao Zlatko za Ministra vanjskih poslova ( u nemogucnosti da bude predsjedavajuci) i zbog toga blokirali formiranje Vijeca ministara. Da su svi kao Tihic sjedili bi i dogovarali se, a ne huskali jadni narod da se mrze i da kao oni brane nacionalne interese ili ti drzavu, a brane svoje licne. Ima Tihic i gresaka i mana, imao ih i Alija, ali tako spominjati i optuzivati, ili ne znas nista ili si totalno zadojen nekim stranackim idejama, pa radis propagandu za nekog poput Radoncica ili Zlatka.
ŠTA SE IMA PRIČAT S OVIM POLUPISMENIM TIHIĆEM I OVIM NJEGOVIM VRLIM POMOĆNIK SINANOM SAKIĆEM?DA JE PRAVDE BILI BI U ZATVORU A NE TU,KOMPLETNA S.D.A.
@Mimoza Da su svi kao Tihić mi bi svaki dan imali Prudske velezidaje, govorili bi da Bošnjaci moraju zaboraviti genocid u Srebrenici, napustiti poziciju žrtve i okrenuti se priči o ekonomiji, a pri tome zaboraviti Srebrenicu, Žepu, opsadu Sarajeva, Korićanske stijene.Da su svi ko Tihi, mi bi svjedočili u korist Miloševića, oborili tužbu za agresiju i genocid protiv Srbije zajedno sa Tadićem, mi bi govorili da nemamo ništa protiv genocidne tvorevine, jer smo se tamo rodili kao i naša djeca, mi ne bi otišli na dženazu Rasimu Deliću, šutili bi na brisanje prefiksa Bosanski na gradove kao što su B. Brod, B. Šamac odakle su Tihi i Alija, mi bi svi glasali za Srpsku Demokratsku Akciju.Evo ti nagradno pitanje: Koliko Bošnjaka stoji iza Alijinog potpisa u Dejtonu, priznajku li Bošnjaci ono što je Alija priznao: Genocidnu tvorevinu i genocidno entitetsko glasanje? Ja ti garantujem nema ni 1 % interesa u Bošnjaka da priznaju genocidaše i paratvorevinu rs.Smrt fašizmu.
Ja mislim da su svi kao Tihic od ove drzave bi bilo nesto, jedinstvo i rad. Nedaj Tihi da te ova bagra skloni, ti si se bar pokusavao izboriti za ovaj narod.. Jer ko nas je uzeo u ruke, ne mozemo daleko dogurati.
-Reci to (MZ) i €uropi a ne ovde ,ako te bude neko stio saslusati.
Sto ces ti sanirati ,iz €uropskog budjeta pogledajte sve stakori oko njega paraziti enkwiziti.
Mamu ti navedem po navodnike kao sto si ti bosanski jezik
Najcitanija viijest na saxu :Srbija:\" Krava Đurđa otelila ljubičasto tele\" Toliko o nama!
SANIRATI = olaksati drzavni budzet, sta ce drzavi budzet