Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U svemu tome nema koncepta i vizije kako riješiti probleme." Vrijeme je za prijevremene izbore. Treba nam vlast koja ima koncept i viziju kako riješiti probleme! Ne želimo MMF. Želimo domaći kapital, domaću ekonomiju, radna mjesta, vlast koja će stvarati novi kapital, a ne samo zaduživati se i isplaćivati kreditima i novim branšama - ono što bi trebalo da se ostvari domaćom proizvodnjom!
Ми Срби ћемо почети вољети БиХ. Хи хи хи хи. Вјерујем да је и вама смијешно и невјетоватно када чујете овако шта. Знате и ви и ми да је то немогуће и да ће се издркотина БиХ кад тад распасти, а до тада ће бити ситан прц.
Treba pod hitno zabraniti komentare na ovaj clanak!!!
za obicni narod kataklizma traje od 1992,a vama politicarima nikad nije kataklizma, vama je sve bolje i bolje.
VI VLASI STE VEC ODAVNO GO_LO_GU_ZI_SAD SMO U SDA CENTRALI DOK TI STARU K_A_R_A_M_O ODLUCILI I DA VAM BANANE UKINEMO_ODSAD PRELAZITE NA VASE PRIRODNE OBROKE PO_MI_JE_DA VIDITE KAKO MU_SLI_MA_NI K_A_R_A_J_U A NE DAJU VAM DA PLACETE
@Радоје radoje nisu spustenih gaca, nego BEZ GACA. MMF ukinuo kredite, a sad kad jos banke povecaju kamate...vidjeces koliko ce biti g.ologu.zih na ulici. Jos bi covjek pomislio da imaju damu da naprave protest..:)
-commi KA_RA_MO TI STARU U NJENOM KAVEZU_ZATO SE SVE DRMA
Sta je muslimajmuni, ko vam je drmao kavez?
Lagumdžija mora podnijeti ostavku, u suprotnom mu se crno piše, u svakom slučaju je gubitnik.
RH ode u EU,a hdz 20 godina zabjevbaje BiH
SI_PU GA VLASINO
JE LI TO PRICAS SAM SA SOBOM KO_NJU_MAMA TI GA PRIMA RAVA_KU VLASKA OD SDA _OVACA REDOVNO
zna ovaj commi znanje! svaka cast! al' dzaba ti to pricati ovima sto zabijaju glavu u pijesak, a ne kontaju da su time ostavili isturenu zigucu. takvi su bosnje, skontaju tek kad ga prime.
joj,,, kakvih bolesnika i pacenika ovdje na kometarima.. eeee tesko vama ... FUJ FUJ FUJ... cao
KATAKLIZMA si ti uholjebski manipulatore ! Bevanda je srbski placenik koji nista ne radi drugo osim na rusenju drzave i pljacku FBIH-e i BIH-e ! Hebao te MMF, hebali te genocidasi srbi ko sto su dodik i covic i lagudzija ! Radite na ekonomiji i otvaranju firmi, dajte narodu posla , love i demokraciju ko i drzavu za COVJEKA , STOKO jedna ! Fatate se za MMF, kredit za kreditom drzavi i gradjanima a GDJE je privreda, gdje je promocija drzave, GDJE VAM JE ENERGICNI RAD za PROSPERITET NA SVAKOM NIVOU, STA STE DRUGO OSIM jedni bahati FOTELJASI - srbi teroristi i genocidasi i njihove srpske genocidne sluge !
Svi vi genocidasi koji uzimate moj nick i blatite SDA.....POKUPITE PRNJE I BJEZITE ! SIKTER
@@andric ivo....mozda turci imaju neke druge planove sa bosnjacima koje mi ne mozemo dokuciti...al da su pobjegli iz bosne i otisli u srbiju to je istina.... ja mislim da je to zbor strateskog odnosa srbije i rusije pa ce biti tu para i za turke,odustajanjem amerikanaca od plinovoda nabuko turci gube energetski uticaj na eu a nije iskljuceno i da eu povuce svoja postrojenja iz turske nazad u eu...uglavnom veoma brzo se odvijaju stvari pa ce mo vidjeti