Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fuj kakv je
Balkan a pogotovu Bosna jeste bure baruta, i to ono kome fitilj dogoreva... Naime posle rata ni jedna strana nije dobila ono za sta se borila... Srbi ne zive u Srbiji vec u vestackom entitetu u kom doduse imaju veliku autonomiju, ali nije postignuto ono cemu su stremili, a to je da svi Srbi zive u "velikoj Srbiji"... Hrvati su prosli ne samo bez svoje drzave vec i entiteta vec majorizovani su do te mere da im Bosnjaci biraju predstavnike... Bosnjaci koji su kao dobli "celovitu" Bosnu su dobili u sustini podeljenu zemlju gde se druga 2 naroda pitaju vise nego vecina i gde separatizam i podela buja... Tako da onaj ko kaze da je Bosna resena ili nema oci ili debelo zamazuje i laze narodne mase... U sustini resenja su dva... Ujedinjenje Bosne i pravljenje drzave 3 ravnopravna naroda bez podela, ili miran razlaz pa nek svako svoju sudbinu kroji...Sve ostalo je samo odlaganje neizbeznog...
@Buxie......hallo cetnik kome neodgovara Bosna kao drzava ,uzmes kartu u jednom smjeru i pravac preko Drine ,koliko si ti na prvom mjestu bezobrazan k'o Doda moze se reci i glup ti bi da se cereci Bosna , smradu jedan to svijet ne zeli ,da su stjeli to bi uradili 1995.g, ti si bezobrazno djubre cetnicko ,tebi ne treba pojasnjavati samo ti pokazati put preko Drine ,smradu cetnicki....!
Sad će Zlatko Lagumdžija napraviti Zapadnu Njemačku od Bosne i Hercegovine, pošto je od Federacije isto napravio.
nije bure baruta ali jeste prazan tanjir i komad bajatog hljeba pored
...možda i nije, al mu malo fali...samo da ko "kresne"...saće malo teta anđelija "po prstima", puc-puc ko nije slušo...