Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EJ OD 11 I 45 DO 13 I 15 JA IDEM NA TAJ TERMIN
koji su termini
\'\'s ciljem afirmacije zimskih sportova, USMERAVANJA djece ka sportu...\'\' koji je ovo vrag?dobro sto smo multietnicki,al ovdje se pishe i prica bosanski,il se varam ? degenizam :S
molim vs napišite u koliko točno sati počinje klizanje!!!!plizzzzzzzzzzzzz!!!
ali ja bih voljela da napisete tacne termine ne da kazete od 8 dooo 18 sati. I jos me zanima i ovo ja znam da ima termin od 7:115 do 8:15 i zanima me da li prije svega postoji taj termin i koliko bude djece da li manje nego sto bude ili klao i na svakom terminu guzva ..l. ako odgovorite zaista cu vam biti zahvalna... :)))