Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek ne idu preko onih prevaranata iz Sportskog saveza Kantona Sarajevo. Za opcinu sve pohvale, malisanima sretno.
Svako ko ima djecu podrzace ovo sto radi Opcina Centar,svaki normalan covjek voli pozitivna desavanja,skijanje,u ljetnom periodu je bila skola plivanja,super...suvisno je dalje govoriti bilo sta.
Imam djecu iznam koliko za njih ovo znaci i bas divna vijest,bas dobro da neko misli na nase klince,da nesto nauce i da imaju bar neku svijetlu tacku u ovom gradu..Svaka cast za nacelnika ove opcine.
u opcini Centar se bas radi,pa lijepe vijesti dolaze iz nje.Onis u neovisni od svega,ali rade.Svaka cast za njihovog nacelnika..
svaka cast nacelnice, samo tako nastavi, nadam se da ce i dalje piti prigodnig iznenadenja!!!
Nadam se da ce i druge opcine ici stopana opcine centar i nacelnika Becirevica
Sve pohvale za ovaj projekat i sto se novac ulaze na ovaj nacin