Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas samo nije sramota.Kako vas BOGA nije strah.Dopustili ste da umre djevojčica koja je tek počela živjeti a slomili ste se oko Halida koji je isfurao svoje.Šta misli te kako je sad tom njenom ocu...da sam ja na njegovom mjestu došao bi na kliniku i belaj napravio.Samo 4 godine djet živilo.Eto vam HALIDA......se i vi i on.A za malu nek vam ALLAH dragi troduplo naplati! REZ!
Ovo nije nista novo kod nas ,zasto se cudite toliko zbog toga? Ako imas para bices lijecen, ako nemas umri ko te jeb.. A sto se tice Hipokrata i njegove zakletve.......ko je taj lik uopste??? Jel on mozda daje platu nasim doktorima ?????
Gavrankapetanovica treba podmazati, covjek pravi vile pa ga briga za etiku, ne das pare, nema ti spasa...
Ne znam sta ocekujete od fildzan doktora u Sarajevu???? Ko je god od njih po nacionalnim strankama - SMECE! SMECE I STOKA PRIMITIVNA! Jer ljekarski poziv ne treba mjesati sa vjerom, strankama. Jade, dobro si rekao. JADOVI! JADCHINE!
Ima se moze se!
@ jadovi....Nažalost ! Obzirom da je \"legenda\" u pitanju naravno da je gavrankapetanović zainteresiran,sve u duhu ljekarske etike i morala.......JADOVI....Svaka ćast da se tako individualno i konzilijski odnose prema drugim(većina) pacijentima koji su to sve unaprijed platili za svog radnog vijeka.Daleko su delegati od Hipokratove zakletve u praksi
\"Bili smo u dilemi da li da ga do operacija pošaljemo kući ili da ga ostavimo kod nas, međutim, želja porodice je da Bešlić još ostane kod nas\", kazao je Gavrankapetanović. a curicu od 4 godine sa operisanim krajnikom ste poslali kuci, neka vam je na dusu p.s. curica je umrla nakon toga