Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ps i rekao sam ti vec da ti je glupo to sto lajkas sama svoje tekstove !!!! Ps puno ti meni nesto puse saljes.......nije valjda da su emocije proradile.........znam nije ti lako tu medju bezkicmenjacima......a bez ovog bosanca nema ni pravog udarca....pardon poljubca lol !!!!
Bolje da mu je pravi Beslic, Halid, otpjevo o situaciji u Mostaru nego sto mora slusat ove ublehe
Jeste ima vas vise u pola Mostara koji ste etnicki ocistili praveci najgore zlocine nad dojucerasnjim komsijama i saveznicima......kvislinzi !!!! Pusa i tebi maco :)))))
Problem je malo širi i kreće od problema ljudi koj nešto potpišu pa se toga ne drže. Trend je započeo Alija. U Washingtonu je potpisano je da će isti status imati Travnik i Mostar. U Travniku Hrvati potjerani a krenulo smaknućima policajaca hrvatske nacionalnosti dok se u Mostaru sporazum provodi. Stranka za čovjeka koju predvodi gospodin \'Druže generale ja sam tu slučajno\' se zalaže za građansku državu svugdje gdje su Muslimani većina. U Mostaru Muslimana, Bošnjaka i Bosanaca je manje od Hrvata pa bi ovdje rađe da ostane nacionalno podjeljeni grad. To je malo licemjerno ne misliš li zelenko? Pusa
Jedini problem prelijepog Mostara ste vi nacionalisti iz HDZ-a I SDA.........SIKTER !!!! Nije danac pao s drveta pa da mu mozes ublehe prodavati !!! SIKTER