Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
”Na početku smo se obraćali Gradu Mostaru kao našem osnivaču i vlasniku, bili smo na sastancima, međutim, Grad nije u mogućnosti izmiriti dugovanja prema nama. Nismo imali drugog izbora već se obratiti Vladi FBiH”, kazala je Mandić" Ista prica, isti komentari.....
"Nekadašnje radnice Hotela Ero podsjetile su na to da je 2013. godine Vlada FBiH usvojila zaključak prema kome se budući kupac Hotela Ero obvezuje da preuzme obveze prema uposlenima. Tada je donesen i program zbrinjavanja radnika, a polovina radnika tada se prijavila za obeštećenje koje je trebao platiti Zavod MIO FBiH u čijem je vlasništvu Hotel Ero. Za ostale radnike, njih oko tridesetak odgovornost, po tadašnjim zaključcima, preuzima novi vlasnik".
Još uvijek nije potpisan kupoprodajni ugovor za Hotel "Ero" u Mostaru, između Federalnog zavoda PIO i Vlade Hercegovačko neretvanskog kantona, rekao nam je Amel Lizde šef Ureda za informisanje Zavoda PIO. Prije agresije na našu zemlju je bio penzionerski dom.Tko i kako ga je netko mogao prisvojiti i napraviti hotel?
al' ti je obaveza uzeti 15% od vrijednosti svake zgrade za koju izdaš nevažeću dokumentaciju
Vidiš Ljubo , kad jednog dana gradonačelnik bude Halid , nemoj da drečite kako ste majorizirani ! Kako siješ .....?
@Akindzija kakav bolan ebeni halid?
Jebe m ti koplet familiju, jok moja je briga...pa sve sto nesto vrijedi razvalite i prodate.
Šta će ovi ljudi iz "Ere" čisto info radi.