Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se ko voli SDP i stalo do njega.
Dok je Zlogundzalo ziv, SDP je politicki otpad.
nermin nikšić i zlatko lagumdžija će sahraniti SDP, na ovim prostorima.
Pa vidite što radi Nikšić!Služi se istim izjavama,kao pred izbore,to jest lažima kako je njegova vlada u federaciji bila uspješna.Glavni krivci za ovako loše rezultate u stranci su upravo njen predsjednik i sekretar,koji su vodili nakaradnu politiku kako stranke tako i dok su bili na svim nivoima vlasti.od kantona do države.
Eh... Nemojte izjednacavati ideju socijaldemokratije sa SDP-om. Cak i da SDP propadne, ta ideja ce opstati. Ima nas dosta koji smo socijaldemokrate zaklete, a nismo clanovi SDP-a. Meni je zao infrastrukture koju je realno SDP imao. Osim toga, ne mislim da bi se sve ljevicarske stranke trebale ujediniti pod kisobranom SDP-a. Neka postoji "konkurencija". I da se svi ujedine, sta je garancija da taj "novi" i veci SDP nece biti isti kao i ovaj sada sa losim rukovodstvom i losom politikom? Ako bi bili losi onda bi najvise ispastala ideja socijaldemokratije, jer bi jedna stranka imala de facto monopol nad njom a biraci ne bi imali nikakvu alternativu.
Zlatko zlatko zlatko Sta je ovo u pick... Materinu niko vise nece da skandira sa mnom Tako je sad stanje u sdp - zlatko lagumdzija Mozda nekad bude samo sdp al tek kad tog malog komunistu maknu, on ovo planira ko putin malo niksica, pa poslije niksica opet on lagano. Demokratski
Jednostavno,HOCEMO SELIMA BESLAGICA
Uša jbo .-.. vas SDP
Neda Zlogumdžija kormilo iz ruku, rekla sam već da je to odlično! Crveni Kmeri će na smetljište historije. Crveni vladaju još samo u Sjevernoj Koreji.
Ma koga libo racku!?
Sada ce se samo rotirati po glavnim odborima,kantonalim opstinskim i to je to samo ce prividno uradit nesto,a svih ti neznam kolko ce ih biti ce ostat na nekim funkcijama u SDP u i to je to.Ako hoce da vide realno atanje onda fino na opstinskim organizacijama organizovat izbore iznijet liatu kandidata i pozvat clanstvo da glasa i tako u citavoj bih,pa neka clanstvo odluci a ne Niksicevi puleni...
Pa sto prije nije reagovao, cak ovi sadasnji izbori ce i biti pokusaj demokratije, sta je sa prethodnim izborima i prije izborima????????????????? Jednostavno SDP je mrtav, treba se ugasiti skroz i napravitinovi SDP s novim ljudima itd da bi ljevica bila zdrava.....od go..va.na se pita ne pravi, niti se samog... mogu pretvoriti u meso da ispadne burek....
Hamdiju Lipovacu na celo da vas se dokrajci!!!
Hitno poslati sdp-ovce na savjetovanje u drugarsku Sjevernu Koreju!
Ma neeeema šanse da komunisti namjeste izbore!!! Pa oni su, birvaktile, pobjeđivali i sa 120 posto "za" !
Šta misliš da im neko pošalje dron na kongres?
E čuj po sijelima se vrbuje. S(ij)elo moje malo....Nek si ovo iznio Bešlagiću, mada se to u svim strankama radi, šta'š, malo janjetine i dobiješ glas. Ljevica? Koja? Gdje izlazi, šta sluša? Ako ćete neku orijentaciju, more centar - ali samo zbog Centralnog Vođe.