Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ti sad,,
Nikad gora vlast...kao da je sve što ne valja birano da odlučuje.
Podrska opoziciji pamet u glavu i naprijed protiv jednoumlja i lopovluka.
Sta mnogi u parlamentu znaju o demokratiji u skladu s, ustavom i zakonom?postavila bi njima pojedinacno pitanje.Zakoni su guminarina i svako ih razvlaci na svoj nacin.Onaj tko ima koristi ga tumaci na svoj nacin.Mogu, jer imaju takvo drustvo, koje se dnevno bori za prezivljavanje, a najmanje vremena provodi da razumije sta je demokratija, ustav i kako se zakonima pravno manipulira.
Jedino bi Mileta i Novalica iz mrtvila vratile akcize za gorivo, jer bi im bile spas preko koji bi krenuli u juris na Sorosove to jest kredite MMF-a, iako niti ove do sadasnje ne mogu vracat. Ponovo sa novom nadom po peti put zakazivaju raspravu i glasanje za uvodjenje akciza sa nadom da ce i SBB privoliti na svoju stranu.
Hoce li biti degeneka djikani..
koga briga za problemima u susjednoj državi.
To ti iz srbije pises vec preselio tamo? Vidim ijekavica ti ostala.
Preseravaju se!
kakvi su ovo problemcici u boljem bh entitetu?
Ili se vratite parlamentarnoj demokratiji u skladu s ustavom i zakonom ili sjednica parlamenta neće biti