Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a za sta uopste imate mandat ? perete pare ovdje preko nasih ledja.....
@po obicaju, bolja od tvoje !!!
@OOgledalce da salju pisma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citav koncept "Nasih" je jedna vrsta jadnog snobizma. Sposobni su se samo uvrijedjeno iscudjavaju kada ih se suoci sa kontra argumentima. Pionir tog sofizma je bila Sabina Cudic, koja je koncept vjerovatno preuzela iz svog prezimena, nakon toga su ga prihvatili svi "Nasi".
Forto i njegova stranka se jos jednom provalili.
Treba im edukacija dobra
Ne znaju nadležnosti a vladaju nam. Kantonom. Uzas
Mogu mislit jedu se ismijali u OSCE kad su primili zahtjev HahahHa
E moj Ti,eto takve gurate da se zadrže na vlasti u KS.Oni ne znaju il' su posli il' su došli. Nisu oni lijevi,nego levati.Najveci im je domet smjena postojeceg rukovodstva po firmama gdje mogu i redanje svojih potrcka bez znanja,struke,kredibiliteta. Dobra većina onih koji su glasali za ovu sortu, su se vec pokajali.
A ima mandat da razvaljuje BiH!
Berton nije tocnojer OSC- e i OHR u ovoj drzavi mogu sve ako hoce i ako znaju sto rade.
@Muckalica OSCE ne moze, a OHR moze al nece
Koji je mandat vaš ?Da držite stanje koje vama odgovara , a ne ovom naridu na osnovu [email protected] jeg ste ovdje SVJETSKE GULIKOŽE ,, KLASIĆNILOPOVI,,-MAFIJA BJELOSVJETSKA !
Snaga naroda. . Mars stoko odvratna, bolesna, liječi se
Namjerno Nasa stranka Kojovic i Forto ovo radi da nam ponize institucije i narod. Namjerno su zaboravili i Murata Badica, ubijenog u Banja Luci 2001. kamenovanjem na polaganju kamena temeljca za srušenu Ferhadiju u Banja Luci. Namjerno su dali podršku i pare Sarajlija da taj grad, ti isti ljudi koji su minirali naše kuce i dzamije, i ubili nase ljude sada budu prijestolnica kulture...
Tuzilastvo, posebno Kantona Sarajevo je dno dna. Zadnji primjer, zaposlili su sponzorusu koja se vucala sa mnogim kriminalcima, profil na fejsu Anana Aliceva, pogledajte o kome se radi, osobi koja nije mogla u Sarajevu zavrsiti fax pa je otisla na privatni. Sta ocekivati od svega ovog, ma fuj smece, jad i cemer sve ovo. Ovo ni Trump ne moze sa vojskom ustrojiti i urediti, mi smo odron od drzave. Ako ova ravaku radi u KTS kakvi su nam tek tuzioca..fujjjj
Ova cura, ne da je glupa, nego je preglupa....Tuzilastvo Kantona Sarajevo..cestitam na odabiru hahahahha...nije ni cudo sto svaki kriminalac se igra sa vama i pravi vas budalama kad dovodite ovakve bukve da rade...hahahahahha
beskurac, što bi se reklo
Kljucna odgovornost OSCE-a je podrska razvoju efikasnog i odgovornog pravosudnog sektora u BiH, u skladu sa medjunarodnim standardima. Pa jeli podrska u tome da se izrazava "zabrinutost"?
Strucnjaci iz Nase stranke koji bi da vode BiH