Knjiga 'Njemačka i njeni Hrvati'
0
Berlin tolerisao Tuđmanovu ideju podjele BiH
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pipenda: hahahahahaaha jojjjjj bas si dobro rekao....\"pazite\" ostavi neki oglas sa broj telefona,mozda ce neki dripac kao ti da te slusa....ahhahahaha u svakom slucaju nista novo ljudi moj....Berlin je u mnogo tome pomogao Tudjmanovom Zagrebu....
Sarajevo ispod Trebevića, ispod Trebića bit ćeš opet.............................................!
@pazite Pipo je opet u akciji odbrane BiH-e od \"genocidasa\"! Pipo, jutarnja tabletica ti je ostala na stolu.
Na morskome plavom zalu gdje carlija vetric mio, plavusu sam bajnu snio o kako sam sretan bio... Nema vise more nema vise Kosovskih ravnica.. Nema krajine o kevo zasta da zivim ... I znas sta j.e.bo piceke jos koja godina I rikavela nema ko decu da pravi :)))
Hej ustase neka neka duboka vas jama ceka..............
ako mozes pravit mozes i hranit na svom teritoriju, a ne na tudjem !! sta bi ti vise od 25%???
Jeb..em Njemcima, Francuzima i AKADEMIKU staru u paksu !!
@joe 12.04.2010. u 18:20 a sta bi vi kurcem osvajali tudji teritorij? kad mozete yebat mozete to i hranit, nece moci :-) Šta je pisac htio da kaže?
pazite!!! genocidasi u tuzilastvu bih-e, policiji, sipi, ohr-u, itd pripremaju podvale bosnjacima, lazne optuzbe i afere!!!!!!!!! novi kordinator policije bih-e srbin koji je doso na funkciji zadnje nedjelje vec je napravio podvalu aferu o bosnjacima koji prenose dinamit itd...vrijeme je da se spiric smijeni sa funkcije i trazit da fbi dodje i rascisti sipu , ohr,i sve institucije koje su srbi genocidasi zauzeli i udaraju po bosnjacima koliko im se cefne!!! pozovite fbi!!da naprave ankete i skinu genocidase koji ce da upropaste bosnu i hercegovnu i bosnjake na svakom nivou, lose, lose i lose!!!
pazite!!! hoce bivseg francuskog generala da stave ko ambasadora francuske u bosni i hercegovini, crno se pise bosni hercegovini, taj general ima samo 56 godina i do juce je bio po svim tajnim sluzbama, zamka se priprema bosni i hercegovin, harise, zeljko, zlatko i svi patrioti bosnohercegovci ne dozvolite da vam opet francuski general unisti drzavu u korist srbije i genocidne tvorevine, nije za dzabe bio nominiran prije par dana jedan genocidas ko koordinator policije u bosni hercegovini, sve je ovo povezano!!! ne slozite se sa tom nominacijom vec da na mjestu ambasadora francuske, dodje jedan pravi dipolomata!!!! HITNO REAGOVAT NE CEKAT EVO OVAJ, FRANCUSKI GENERAL CE BIT GNIJEZDO ORGANIZACIJE SVIH MOGUCIH PODVALA BOSNI I HERCEGOVINI!!!
a sta bi vi kurcem osvajali tudji teritorij? kad mozete yebat mozete to i hranit, nece moci :-)
srbija i hrvatska su od bh muslimana napravili palestince koji zive na 25-30% teritorija bih i to uz podrsku zapada u vrijeme rata sto ova knjiga samo razotkriva.
Ja ja, sad kad se ZNA dje bi tudjman bio da je ziv sad svi peru ruke od njega. Svaka cast Hansu Koschniku jer je covjek na svojoj kozi osjetio HRVATE.
pa to nije nista novo, tudjman je sa milosevicem uveo vehabije u bosni i hercegovini! plan za podjelu bosne i hercegovine, trebale su mu vehabije da manipulise zapadom o islamskoj drzavi!